پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۰۵

امام جمعه موقت قزوین:

مردم و مسئولان نباید در دفاع از ارزشها کوتاهی کنند

مردم و مسئولان نباید در دفاع از ارزشها کوتاهی کنند

قزوین- امام جمعه موقت قزوین گفت: برای مقابله با تهدیدات فرهنگی دشمن باید به ارزشهای دینی اتکا کنیم و اگر مردم و مسئولان در دفاع از ارزشها کوتاهی کنند آسیب خواهیم دید.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای فرهنگ عمومی استان ظهر یکشنبه به ریاست نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین با حضور استاندار، نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران دستگاههای فرهنگی استان در دفتر امام جمعه قزوین تشکیل شد.

امام جمعه موقت قزوین گفت: در جامعه ما در دفاع از ارزشها کوتاهی می شود در حالی که همه باید پای کار باشند تا در کارهای فرهنگی موفق باشیم.

وی اظهارداشت: امروز شاهدیم که یک نماینده چگونه موضوع «دختر آبی» را که رسانه های بیگانه آن را به یک جنجال تبدیل کردند مطرح می کند که گویی در زمین دشمن بازی می کنند.

حجت الاسلام قابل تصریح کرد: جای تعجب دارد که کنماینده خودسوزی یک دختر را با رویدادهای تونس که یک خودسوزی منجر به انقلاب شد را مقایسه می کند لذا به نظر می رسد با این فکر غلط باید برخورد شود و اگر با این نماینده برخورد می شد و «در دهانش می زدند» دیگر شاهد رویکردهای غری فرهنگی نبودیم و اتحاد ما از بین نمی رفت.

اجرای ۱۳ هزار عنوان برنامه فرهنگی در امور کتابخانه های استان قزوین

رویا اسماعیلی مدیرکل امور کتابخانه های استان قزوین هم تصریح کرد: بیانیه گام دوم یک نقشه راه برای خودسازی و جامعه سازی است و همه دستگاهها باید برای پیاده شدن اهداف آن مشارکت کنند.

اسماعیلی یادآورشد: محورها و هر بند بیانیه گام دوم می تواند دهها کتاب شود و یک گنجینه ارزشمند است که با برنامه ریزی واحد می توان به عملیاتی شدن آن کمک کرد.

مدیرکل امور کتابخانه های استان قزوین بیان کرد: مسئولان امور فرهنگی باید ظرفیت سازی کنند و با استفاده از همه ظرفیت ها در اجرای مفاد بیانیه مشارکت داشته باشند تا رویدادی مانند کنگره سه هزار شهید در استان شکل بگیرد.

وی گفت: برای برداشتن گامهای منطقی در آینده باید گذشته را درست شناخت و از نیروی انسانی توانمند و متخصص حمایت کرد تا بتوان معنویت و اخلاق و سبک زندگی را درست پیاده کرد.

اسماعیلی یادآورشد: اگر نیروی انسانی و کودکان و نوجوانان را سرمایه های کشور بدانیم باید آنها را درست هدایت کنیم که با کتاب می توان در سبک زندگی، مدل زندگی، تغییر ذائقه به عنوان یک دستگاه اندیشه ورز فرهنگی موثر بود.

وی گفت: از سوی امور کتابخانه ها بیش از ۱۳ هزار برنامه فرهنگی در موضوعات حقوق شهروندی، عفاف و حجاب و سبک زندگی اجرا شده است تا بتوانیم یک حرکت فرهنگی را رقم بزنیم.

گلدوزها نماینده جهاد دانشگاهی استان هم راه اندازی یک رصد خانه فرهنگی را ضروری دانست و اظهارداشت: شناخت وضع موجود در شرایط کنونیضروری است تا با هدف گذاری به نتیجه برسیم.

وی بیان کرد: رصد فرهنگی یعنی ساز و کار معینی برای شناخت هنجار موجود داشته باشیم و با پایش فرهنگی  و داشتن اطلاعات کافی و همگن امکان مقایسه وضعیت موجود را داشته باشیم.

گلدوزها گفت: اکثر پژوهشها پراکنده است لذا با نگاه هوشمندانه به دستگاههای پژوهشی می توان نتایج بهتری گرفت که در این میان پایش وضع موجود مهم است و در موضوع فرهنگ باید جریان شناسی در پژوهش جدی گرفته شود.
  
وی اضافه کرد: پیشنهاد می شود رصد خانه امور فرهنگی در جهاد دانشگاهی راه اندازی شود.

کد خبر 4718914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha