پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۳۵

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی خبر داد؛

اهدای۶۲۰سری جهیزیه به زوج های جوان همزمان باکنگره ملی شهدای مرکزی

اهدای۶۲۰سری جهیزیه به زوج های جوان همزمان باکنگره ملی شهدای مرکزی

اراک- مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی از اهدای ۶۲۰ سری جهیزیه به زوج های جوان در آستانه برگزاری کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان خبر داد.

امید محترمی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ارائه خدمات اجتماعی و محرومیت زدایی یکی از محوری ترین برنامه هایی است که ذیل کنگره ملی نقش امام خمینی در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی تعریف شده است.

وی با اشاره به برگزاری رزمایش جهادگران عاشورایی افزود: در این رزمایش حدود ۲۸۰گروه جهادی در مناطق محروم شهرها و روستاها در حال ارائه خدمات فرهنگی، آموزشی، عمرانی، پزشکی، دامپزشکی و... هستند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی با بیان اینکه حضور گروه های جهادی به صورت داوطلبانه از قشر های مختلف مردم صورت می گیرد، گفت: با حضور گروه های جهادی در مناطق محروم شاهد رویش استعدادهای برتر و افزایش امید در این نقاط هستیم.

محترمی عنوان کرد: افتتاح بیش از ۱۸۰ پروژه عمرانی همزمان با برگزاری کنگره شهدای استان صورت می گیرد و بیش از ۴۰۰ پروژه در دست اجرا نیز مراحل پایانی خود را طی می کنند که تمام این اقدامات جهادی و محرومیت زدایی از سری برنامه های کنگره تعریف شده اند.

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی با اشاره به اینکه تقویت کانون خانواده و کمک به زوج های جوان یکی از رویکردهای اصلی بسیج می باشد گفت: به مناسب کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی ۶۲۰ سری جهیزیه در بین زوج های جوان در قالب ازدواج آسان توزیع می گردد و این اقلام همزمان با اجلاسیه نهایی در ۱۱ مهرماه به دست خانواده های کم بضاعت و بی بضاعت می رسد.

کد خبر 4720822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha