پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۵۴

استاندار خوزستان:

نیروهای مسلح زینت ایران اسلامی هستند

نیروهای مسلح زینت ایران اسلامی هستند

اهواز- استاندار خوزستان گفت: نیروهای مسلح امروز به زینت ایران اسلامی و امید مظلومان جهان تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی صبح یکشنبه در آیین رژه نیروهای مسلح در شهر اهواز به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: امروز روز اقتدار و قدرت‌نمایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: پس از ۴۰سال فراز و نشیب در طول تاریخ، جمهوری اسلامی باقدرت در منطقه یکه‌تازی می‌کند و در حال گسترش عمق راهبُردی خود است.

استاندار خوزستان تصریح کرد: امروز روزی است که آنچه دشمنان پس از انقلاب در ذهن خود پرورانده بودند، محو و نقش بر آب کرد.

شریعتی تصریح کرد: امروز جمله تاریخی امام خمینی که «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند» محقق و به همگان ثابت شده است.

وی  با اشاره به اینکه حمله تروریستی سال گذشته اهواز برای تضعیف نیروهای مسلح بود، بیان کرد: نیروهای مسلح، زینت جمهوری اسلامی، امید و تکیه‌گاه محرومان و مظلومان جهان است.

استاندار خوزستان عنوان کرد: ما با اتکا بر دانش جوانان و دانشمندان داخلی توانسته‌ایم با توان در برابر کشوهای متجاوز و زورگو ایستادگی کنیم و اجازه ورود به حریم انقلاب و اسلام را به آنها نمی دهیم.

شریعتی گفت: در گام و چهل ساله دوم انقلاب به یاری خداوند آن چیز که در استراتژی و سیاست های داخلی وجود دارد انجام می صود و ما به یکی از قدرت های بزرگ در زمینه های مختلف در جهان خواهیم شد.

کد خبر 4725194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha