پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ فروردین ۱۳۸۶، ۱۸:۱۱

خشونت و فساد میزبانی یورو 2012 را از ایتالیا گرفت

خشونت و فساد میزبانی یورو 2012 را از ایتالیا گرفت

ایتالیایی ها که عنوان قهرمانی جهان را یدک می کشند، در کمال ناباوری میزبانی رقابت های یورو 2012 را به لهستان و اوکراین باختند.

به گزارش خبرگزاری مهر، درحالی که لهستان و اوکراین از سوی کمیته اجرایی یوفا 8 رای اخذ کردند، ایتالیا با کسب 4 رای عملا از میزبانی این رقابت های پراهمیت بازماند. لوییجی ریوا برترین گلزن تاریخ فوتبال ایتالیا درجام های جهانی با 35 گل زده که درحال حاضرنماینده ایتالیا نیزهست، گفت: ما با کلاه ایمنی به ورزشگاه می رویم و رسوایی مایه شرمساری ما در فوتبال جهان به حساب می آید.

برپایه این گزارش، دو هفته قبل پلیس رم تعدادی از هواداران ایتالیایی و انگلیسی را مورد ضرب و شتم قرار داد ضمن اینکه یک افسر پلیس در دربی سیسیل در ماه فوریه جان خود را از دست داد. یوونتوس نیز فصل گذشته به دلیل فساد به سری B نزول کرد .

ریوا گفت: خوشبختانه ما در رقابت های جام جهانی برنده شدیم که این به سان یک مرهم می ماند.

جیووانی ملاندری وزیر ورزش کشورایتالیا گفت که انتخاب نشدن ایتالیا به عنوان میزبان رقابت های یورو 2012 کاملا سیاسی بوده است.

کد خبر 472573

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha