پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۲۰

استاندار کردستان:

تسهیل در واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی ضروری است

تسهیل در واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی ضروری است

سنندج - استاندار کردستان بر ضرورت تسهیل گری در واگذاری اماکن و بناهای تاریخی این استان به بخش خصوصی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن مرادنیا پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه واگذاری عمارت متوسل به بخش خصوصی برای فعالیت های بوم گردی و اقامتی، گفت: حفظ و نگهداری اماکن و بناهای تاریخی مستلزم صرف هزینه های بسیار از اعتبارات دولتی است و برای کاستن از این هزینه‌ها لازم است این اماکن به بخش خصوصی صلاحیت دار واگذار شود که البته در این راستا باید تسهیل گری شود.

وی با بیان اینکه در گذشته نیز چندین بنای تاریخی در سنندج به بخش خصوصی واگذار شده و عملکرد خوبی در این زمینه حاصل شده است، اظهار داشت: اگر مردم نسبت به این واگذاری ها اطلاع داشته باشند از آن استقبال می کنند و ضروری است اماکن قابل واگذاری از طریق صداوسیما و دیگر رسانه ها به مردم معرفی شود.

وی افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و دیگر دستگاه‌های مرتبط با امر واگذاری بناهای تاریخی مشوق هایی برای تشویق و حضوربخش خصوصی در این عرصه فراهم کنند.

گفتنی است عمارت متوسل به مدت ۱۵ سال برای فعالیت های اقامتی و بوم گردی به بخش خصوصی واگذار و تفاهم نامه آن نیز با حضور استاندار کردستان به امضا رسید.

کد خبر 4728718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha