پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ مهر ۱۳۹۸، ۲۲:۵۵

مجله فارین پالیسی گزارش داد

شرط آمریکا برای عیادت «ظریف» از «تخت روانچی» در نیویورک!

شرط آمریکا برای عیادت «ظریف» از «تخت روانچی» در نیویورک!

مجله فارین پالیسی در گزارشی به نقل از مقامات ایران و آمریکا اعلام کرد که واشنگتن با درخواست «محمدجواد ظریف» برای عیادت از سفیر ایران در سازمان ملل متحد موافقت نکرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجله فارین پالیسی در گزارشی به تاریخ ۲۷ سپتامبر (۵ مهرماه) به نقل از منابع ایرانی و آمریکایی اعلام کرد که «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران سعی داشت از «مجید تخت روانچی» سفیر ایران در سازمان ملل که هم اکنون در بیمارستانی در شهر نیویورک و خارج از محوطه پیرامونی مقر سازمان ملل متحد بستری است، عیادت کند؛ اما دولت آمریکا این درخواست ظریف را رد کرده است.

در همین ارتباط، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «وزیر خارجه ظریف می خواست از یک همکار که در بیمارستان مراقبتهایی درمانی در سطح جهانی دریافت می کند، عیادت کند. ایران به ناحق (!) تعدادی از اتباع آمریکایی را سالهاست بازداشت کرده و خانواده و دوستان آنان که نمی توانند آزادانه با این افراد دیدار کنند، متحمل درد و رنج شده اند. ما دوباره به هیأت ایرانی اعلام می کنیم که درصورتی با درخواست سفر [عیادت] موافقت می شود که ایران یک تبعه آمریکایی را آزاد کند!»

کد خبر 4730392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۲۳:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۵
      3 0
      آزاد نمی کنیم ولی می تونیم اعدام کنیم
    • IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
      0 0
      تخت روانچی را به ایران منتقل کنند. پزشکان ایران چی کم دارن.. این اقدام هم می شود یک رسوایی برای ترامپ و امریکای ترامپ. رسانه ها هم که عرضه حمله ندارند.