پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مهر ۱۳۹۸، ۹:۲۲

برخلاف پیش‌بینی‌ کمیته؛

جواد فلفلی: پارالمپیکی شدن فوتبال پنج نفره به راحتی گذشته نیست

جواد فلفلی: پارالمپیکی شدن فوتبال پنج نفره به راحتی گذشته نیست

سرمربی تیم ملی فوتبال پنج نفره تاکید دارد که پارالمپیکی شدن دوباره این تیم بسیار سخت است درحالیکه کمیته ملی پارالمپیک، علاوه بر سهمیه کسب مدال را هم در این رشته پیش‌بینی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، کمیته ملی پارالمپیک برای پیش بینی ۳۴ مدال کاروان اعزامی به پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو روی تیم ملی فوتبال پنج نفره هم به عنوان یکی از رشته های مدال آور حساب کرده اگرچه هنوز سهمیه این تیم قطعی نشده است.

تیم ملی فوتبال پنج نفره ایران امروز شنبه به تایلند محل برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا سفر کرد تا از حضور در این رقابت ها بتواند برای پارالمپیک کسب سهمیه کند. دو تیم برتر این مسابقات صاحب سهمیه پارالمپیک می شوند اما جواد فلفلی سرمربی تیم ملی هیچ قولی بابت کسب یکی از این دو سهمیه نداده است.

 شاگردان جواد فلفلی طی ماه های گذشته برگزارکننده اردوهای داخلی زیادی بودند اما در هیچ یک از آنها موفق به انجام دیدار تدارکاتی نشدند. در واقع این موضوع در کنار وضعیت سایر تیم های آسیایی و برنامه های کاملی که آنها برای مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی پارالمپیک داشتند، نگرانی سرمربی تیم ایران را بابت نتیجه گیری موجب شده است.

جواد فلفلی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اردوها و تمرینات تیم ملی فوتبال پنج نفره از ماه ها پیش آغاز شد. تاخیری در این زمینه نبود و حتی به خاطر فرصت مناسب و کافی هم که داشتیم، توانستیم تمام مراحل تمرینی و اردویی را طبق برنامه ریزی و پیش بینی ها برگزار کنیم اما برای انجام دیدار تدارکاتی اصلا توانستیم طبق آنچه لازم بود و می خواستیم، پیش برویم.

سرمربی تیم ملی فوتبال پنج نفره با یادآوری اینکه اسپانیا متقاضی دیدار با ایران شده بود، خاطرنشان کرد: ما هم از این موضوع استقبال کردیم. قرار بود ابتدا ایران میزبان این دیدار ها باشد. بر همین اساس مردادماه را به اسپانیایی ها و برای سفرشان به تهران پیشنهاد دادیم اما آنها اعلام کردند که برگزاری این سفر و دیدارها را از برنامه خود خارج کردند. 

وی با اشاره به اینکه برای تعیین حریفان تدارکاتی تیم ملی فوتبال پنج نفره مذاکراتی هم با ترکیه انجام شد اما به نتیجه نرسید، ادامه داد: ترکیه مانند اسپانیا در آستانه حضور در مسابقات قاره ای اروپا برای کسب سهمیه پارالمپیک قرار داشت. ما برای میزبانی از ترکیه دیدارهایی در مردادماه و شهریورماه را پیشنهاد داده بودیم اما زمان های پیشنهادی با برنامه ترک‌ها همخوانی نداشت و اینگونه دیدار با این تیم هم منتفی شد.

فلفلی با یادآوری برگزاری تقریبا همزمان مسابقات قاره ای در آسیا، آمریکا، اروپا و آفریقا برای توزیع سهمیه پارالمپیک، تصریح کرد: به همین دلیل در ماه های گذشته همه تیم های حاضر در این رقابت ها در اردو بودند و از خیلی وقت پیش برنامه های خود را نهایی کرده بودند. ما روی اسپانیا که خود متقاضی دیدار با ایران شده بود، خیلی حساب کرده بودیم. قصد داشتیم در صورت قطعی شدن حضور اسپانیا در ایران، از ترکیه هم دعوت کنیم تا میزبان یک تورنمنت باشیم. به همین دلیل به غیر از ترکیه با هیچ کشور دیگری مذاکره نداشتیم اما در نهایت نتوانستیم با هیچ یک دیدار داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال پنج نفره تاکید کرد: بازیکنان در ماه های گذشته تمرینات خوبی داشتند. در جریان اردو هم آماده نشان دادند اما خیلی مهم بود که بتوانیم آمادگی و وضعیت دقیق آنها را در جریان یک دیدار رسمی و مقابل تیم های بزرگ ارزیابی کنیم اما این مهم محقق نشد. به هر حال دیدار تدارکاتی اینچنینی عاملی تعیین کننده برای نتیجه گیری است اما ما نتوانستیم آن را در برنامه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امیدوارم عدم دیدار تدارکاتی مانع نتیجه گیری تیم ملی فوتبال پنج نفره در مسابقات قهرمانی آسیا و گزینشی پارالمپیک نشود، تصریح کرد: تیم های آسیایی فقط از مسابقات قهرمانی آسیا می توانند کسب سهمیه کنند به همین دلیل همه تیم ها سخت کار کرده اند تا در تایلند نتیجه بگیرند. همین مسئله هم کار را سخت تر می کند.

فلفلی در واکنش به این موضوع که کمیته ملی پارالمپیک برای فوتبال پنج نفره کسب سهمیه و مدال را پیش بینی کرده است، گفت: امیدوارم این اتفاق بیفتد اما در نظر داشته باشید که همیشه تیم هایی مانند کره جنوبی، ژاپن و چین رقیب ما در آسیا بودند اما برای رقابت های پیش رو تیم هایی مانند تایلند و مالزی هم جزو مدعیان هستند. در کل برای کسب سهمیه کارمان راحت نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات فوتبال پنج نفره قهرمانی آسیا و انتخابی پارالمپیک طی روزهای ۸ تا ۱۵ مهرماه به میزبانی تایلند برگزار می شود. بهزاد زاد علی اصغر، صادق رحیمی قصر، حسین رجب پور، احمدرضا شاه حسینی، سامان اجرت دست، مرتضی کریمی، رسول باصری و میثم شجاعیان ترکیب تیم اعزامی را تشکیل می دهند.

تیم ملی فوتبال پنج نفره ایران در دو دوره پیشین بازی های پارالمپیک هم شرکت داشت. این تیم در پارالمپیک لندن به عنوان ششم دست یافت و در پارالمپیک ریو هم عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کرد.

کد خبر 4730457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha