پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ فروردین ۱۳۸۶، ۱۷:۵۵

مدیرعامل انجمن بیماران دیابتی کشور در گفتگو با مهر اظهار داشت:

10درصد جامعه ایران مبتلا به بیماری دیابت هستند/ از دستگاه های بی توجه به بیماران دیابتی شکایت می شود

10درصد جامعه ایران مبتلا به بیماری دیابت هستند/ از دستگاه های بی توجه به بیماران دیابتی شکایت می شود

زنجان –خبرگزاری مهر: مدیرعامل انجمن خیریه بیماران دیابتی کشور گفت : در حال حاضر 10 درصد از افراد جامعه ایران مبتلا به بیماری دیابت هستند یا در معرض ابتلا به آن قرار دارند همچنین حدود70درصد از این بیماران از بیماری خود خبر ندارند.

دکترشکورامیدی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان افزود: با توجه به این امر در حال حاضر حداقل 7میلیون بیماری دیابتی درکشور وجود دارد که نیازمند توجه مسئولین هستند .

وی با عنوان این مطلب که انجمن حمایت از بیماران دیابتی کشور با هدف شناسایی افراد مبتلا به دیابت و کنترل منظم بیماران دیابتی از سال82 درکشور شکل گرفت تصریح نمود: پلاک دار نمودن بیمارن دیابتی ، ایجاد فروشگاههای ویژه بیماران دیابتی وهمچنین ساخت غذاهای بدون قند در همین راستا می باشد.

دکتر امیدی درادامه از توزیع دستگاه تست قند خون به صورت رایگان در کشور خبرداد و گفت: این طرح ابتدا در میان بیماران بی بضاعت وسپس در میان کل جامعه آماری مبتلا به بیماری دیابت اجرا می شود.

 وی ساماندهی وضعیت حدود 7میلیون بیمار دیابتی کشور را نیازمند عزم ملی در کشور عنوان و تاکید کرد: انجمن بیماران دیابتی جدا از بحث مالی نیازمند حمایت معنوی مردم و مسئولین در راستای خدمت رسانی بیشتر است.

 مدیرعامل انجمن خیریه بیماران دیابتی کشور با اشاره به این مطلب که براساس بررسی مجلس شورای اسلامی سالانه میلیارد تومان خسارت بیماران دیابتی در کشور است ، گفت : با توجه به این مسئله امسال به پیشنهاد انجمنَََ، مجلس از طریق افزایش 10درصدی نوشابه های با قند و اختصاص مبلغ افزوده شده به انجمن بیماران دیابتی توانست ردیف اعتباری قابل توجهی را که بالغ بر 88 میلیارد تومان است برای اختصاص به بیماران دیابتی تصویب کند.

وی کنترل دارویی بیمارن دیابتی را مهمترین راه درمان و کنترل این بیماری عنوان کرد و گفت: برای تححق این این امر باید غذاهای بدون قند در کشور تولید شوند و فرهنگ مصرف آنها در جامعه رواج یابد.

به گفته دکتر امیدی در حال حاضر بیش از 15مورد غذای بدون قند در جهان وجود دارد که این تعداد در کشور ایران تنها پنج مورد موجود است .

مدیرعامل انجمن بیماران دیابتی کشوردرادامه از مسئولان دستگاه های دولتی خواست با شناسایی بیماران دیابتی شاغل در دستگا ه های خود نسبت به اختصاص اعتبارات از محل انجمن اقدام نمایند.

 دکتر امیدی به دستگاه های دولتی اخطار داد که در صورت عدم شناسایی بیمار ان دیابتی در دستگاه خود و متضرر شدن و نقض عضو بیمار بر اثر بی توجهی ، انجمن بیماران دیابتی به عنوان حامی حقوق بیماران دیابتی از این دستگاه ها شکایت کرده و غرامت نقض عضو فرد را خواهد گرفت .

وی درادامه با عنوان این مطلب که در حال حاضر 150 هزار نفر در سطح استان زنجان مبتلا به بیماری دیابت هستند تاکید کرد : با این وجود تنها 3هزار پرونده برای بیماران دیابتی در انجمن بیماران دیابتی زنجان وجود دارد .

دکترامیدی درادامه از راه اندازی فروشگاه محصولات غذایی برای بیماران دیابتی و همچنین توزریع رایگان دستگاه تست قند خون در استان زنجان خبرداد و خواستار همکاری رسا نه ها، مطبوعات و صداوسیما برای آگاه سازی جامعه در خصوص بیماری دیابت شد.

کد خبر 473275

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha