به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، ایمان افتخاری رییس صندوق حمایت از پژوهشگران با حضور در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد از مراکز پژوهشی و فناوری دانشگاه بازدید کرده و سپس در نشستی با مسئولان، تفاهمنامه همکاری اجرای طراحی دوره پسادکتری با رویکرد جذب دانشآموختگان برتر برای فعالیتهای پژوهشی بین دانشگاه فردوسی مشهد و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران به امضای دو طرف رسید.
احمد بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد در این نشست گفت: حرکت خوبی در کشور برای ایجاد توسعه پایدار آغازشده که این توسعه باید مبتنی بر یافتههای بومی با مبنای علمی باشد.
وی افزود: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور مأموریت دارد با شناسایی ظرفیتها بهعنوان مأموریتهای پژوهشی با دانشگاهها وارد تفاهم شود و در ادامه بندهایی از تفاهمنامهها به عقد قرارداد منجر شود.
بهرامی افزود: با توجه به گستردگی کشور، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در تهران نمیتواند بر اساس ظرفیت سنجیها، پاسخ مناسب به درخواستها داشته باشد بر همین اساس با منطقه بندی کردن میتوان مناطقی را بهعنوان حلقه واسط بین مراکز و صندوق در نظر گرفت.
در ادامه افتخاری رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور اظهار داشت: باید برنامهریزیها بهگونهای باشد که تمرکز فعالیتها فقط در تهران نبوده و در دیگر مناطق کشور نیز قابلپیگیری باشد.
وی ادامه داد: در بازدید از دانشگاه فردوسی مشهد مشاهده شد که بسترهای مناسب همکاری به خاطر ظرفیتهای ویژه در این دانشگاه وجود دارد، همچنین این دانشگاه با توجه به گسترده پوششی خود در شرق کشور بهعنوان یکی از مراکز تصدیگری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در شرق کشور انتخاب شد.
افتخاری افزود: از دیگر برنامههای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در سال جاری تلاش برای تنوعبخشی بیشتر به رویکردها و برنامههای این صندوق است که میتوان به برنامههای حمایتی از محققان رشتههای علوم پایه و انسانی که طرحهایی با محوریت خانواده، سبک زندگی، فضای مجازی، حقوق شهروندی و از این قبیل دارند اشاره کرد.
در پایان این نشست تفاهمنامه همکاری دانشگاه فردوسی مشهد با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور همکاری درزمینه اجرای ۸ طرح تحقیقاتی پسادکتری ویژه، اعلامشده توسط صندوق امضا شد.
نظر شما