مجتبی میهن پرست در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سفر زائران به سمت استان ایلام در خصوص وضعیت جوی اظهار داشت: بر اساس رصد و تصاویر ماهواره ای وضعیت جوی استان برای سفر و مسافرت طی چند روزه آینده مطلوب و مساعد است.
وی افزود: دمای هوا در استان بسیار مطبوع و آسمان استان غالبا به صورت صاف تا قسمتی ابر خواهد بود، همچنین وزش باد ملایمی را خواهیم داشت.
میهن پرست تصریح کرد: چون شهر ایلام منطقه معتدل و سردسیری است، مناطق مهران و استان های عراقی مانند واسط، کوت، نسبت به ایلام گرمسیر هستند بنابراین تا طی سه تا چهار روزه آینده وضعیت بسیار مطلوب و مساعدی را داریم.
وی اضافه کرد: اما چون فصل پاییز در حال آغاز است، به تدریج بارندگی ها در استان شروع خواهند شد.
وی عنوان کرد: هرچه قدر به سمت اواخر مهرماه می رویم انتظار داریم سامانه های بارش زا وارد استان شوند، زائرانی که نزدیک به ایام اربعین به سمت ایلام قصد حرکت دارند تمهیدات لازم را در نظر بگیرند و از وضعیت جوی باخبر شوند.
نظر شما