پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

مشاور امنیت ملی عراق:

تلاش دشمنان برای برهم زدن آرامش در عراق با شکست مواجه شده است

تلاش دشمنان برای برهم زدن آرامش در عراق با شکست مواجه شده است

مشاور امنیت ملی عراق اعلام کرد که تلاش دشمنان برای برهم زدن آرامش در این کشور با شکست مواجه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «فالح الفیاض» مشاور امنیت ملی عراق و رئیس حشد شعبی امروز در یک کنفرانس خبری اعلام کرد: بحران کنونی عراق دو مرحله را پشت سر گذاشت و بیانیه مرجعیت عالیقدر دینی عراق واضح و آشکار بود.

وی با بیان این مطلب افزود: مرجعیت دینی عراق در این بیانیه آنچه را که مطلوب بود توصیف و راه حل ها را تعیین کرد.

مشاور امنیت ملی عراق خاطرنشان کرد: ما به دشمنان و توطئه کنندگان می گوییم که تلاش شما برای برهم زدن آرامش در عراق با شکست مواجه شده است. می‌دانیم چه کسانی در پس تظاهرات قرار دارند. طرح براندازی نظام شکست خورد.

وی اظهار داشت: ما از قانون اساسی و دولت که آن را با ایثار و فداکاری و جانفشانی های بسیار به وجود آوردیم، دفاع می کنیم.

فالح الفیاض افزود: از بین بردن فساد و ایجاد توسعه و اصلاحات اقتصادی تنها در سایه دولت محقق خواهد شد.

مشاور امنیت ملی عراق گفت: هیچ جایی برای کودتا یا شورش وجود ندارد. گروه خاصی، بر عراق حکومت نمی‌کند. ما اسامی و اطلاعاتی [از عاملان تظاهرات] در اختیار داریم که در زمان مناسب، ارائه خواهیم کرد.

کد خبر 4739372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha