پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۸:۵۹

در واکنش به ادعای کاخ‌سفید مبنی بر خروج از سوریه؛

کریس مورفی: در سوریه هزاران نظامی و تنها یک دیپلمات داشتیم

کریس مورفی: در سوریه هزاران نظامی و تنها یک دیپلمات داشتیم

سناتور دموکرات آمریکایی در واکنش به ادعای کاخ‌سفید مبنی بر خروج از سوریه اعلام کرد: در ۵ سال گذشته، هزاران نظامی و تنها یک دیپلمات در سوریه داشتیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، کریس مورفی سناتور دموکرات آمریکایی امروز سه‌شنبه در واکنش به ادعای کاخ‌سفید مبنی بر خروج از سوریه در پیامی توئیتری اعلام کرد: واشنگتن در سوریه، هزاران نیروی نظامی و تنها یک دیپلمات داشته است.

این سناتور دموکرات آمریکایی در این خصوص اعلام کرد: در بخش اعظمی از ۵ سال گذشته، آمریکا هزاران نیروی نظامی و تنها یک دیپلمات در سوریه داشته است. درست است، تنها یک نفر.

وی در ادامه افزود: راهی برای ایجاد نوعی ساختار حاکمیتی در شمال شرق سوریه وجود داشت که در آن کردها، اعراب و ترکیه راضی باشند؛ اما نه زمانی که آمریکا برای فعالیت های اطلاعاتی و نظامی، ۲۰ برابر بیشتر از دیپلماسی پول هزینه می کند.

این درحالیست که یک مسئول در پنتاگون روز گذشته از دستوراتی که از کاخ سفید درباره عقب نشینی کامل نظامیان آمریکایی از سوریه دریافت شده بود، خبر داد.

این مسئول در پنتاگون به شبکه الحره گفته بود: ما دستوراتی از دولت آمریکا مبنی بر عقب نشینی کامل از سوریه طبق جدول زمانی کوتاه مدت دریافت کرده ایم.

گفتنی است که دیروز «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با انتشار چند پیام در توئیتر در خصوص تصمیم خود برای خارج کردن نظامیان آمریکایی از سوریه توضیح داد و اعلام کرد: انتظار می رفت که آمریکا برای ۳۰ روز در سوریه باشد اما این مربوط به خیلی سال قبل بود. ما در آنجا ماندیم و در جنگی که پایانی نداشت پیش رفتیم. زمانیکه من وارد واشنگتن شدم، داعش در این منطقه حکومت می کرد. ما سریعا خلافت داعش را بطور صد در صد شکست دادیم که این شکست شامل به اسارت گرفتن هزاران نفر از اعضای داعش بود که اغلب آنها اروپایی بودند. اما اروپا خواستار بازگشت آنها نیست. آنها می گویند آمریکا نیروهای داعش را نگه دارد! من می گویم نه، ما برای شما کار بزرگی انجام دادیم و اکنون شما می گوئید آنها را در زندان های آمریکا با هزینه های بسیار زیاد نگه دارید. آنها برای شما هستند تا محاکمه شوند. آما آنها (اروپائی ها) می گویند نه. 

وی در ادامه نوشته بود: فکر کنید، طبق معمول آمریکا همیشه در ناتو، تجارت و هر چیز دیگری حاضر بوده. کردها با ما جنگیدند اما پول و تجهیزات زیادی برای این جنگ هزینه شد. آنها (کردها) چندین دهه نیز با ترکیه در جنگ بوده اند. من از این جنگ خارج شدم. تقریبا سه سال شد اما زمان آن رسیده تا از این جنگ های بی پایان مضحک خارج شویم و سربازانمان را به خانه بازگردانیم. در هر کجایی که داعش به منافع ما نزدیک شود با آن مبارزه می کنیم.  ترکیه، اروپا، سوریه، ایران، عراق، روسیه و کردها اکنون باید موقعیت را بسنجند و درباره اینکه می خواهند با اعضای بازداشت شده داعش چه کاری انجام دهند فکر کنند. همه آنها از داعش که برای چند سال دشمنشان بوده متنفر هستند. ما از آنها ۷ هزار مایل فاصله داریم و اگر داعش مجددا در هرکجا به ما نزدیک شود مجددا آنها را شکست می دهیم.

کد خبر 4741225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha