پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۵۳

مذاکرات روسای ستادمشترک ترکیه و آمریکا همزمان با حملات علیه سوریه

مذاکرات روسای ستادمشترک ترکیه و آمریکا همزمان با حملات علیه سوریه

روسای ستاد مشترک آمریکا و ترکیه در ارتباط با تحولات منطقه بویژه حملات نظامی علیه شمال سوریه به صورت تلفنی گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «مارک میلی» رئیس‌ ستاد مشترک ارتش آمریکا به صورت تلفنی با «یاسر گولر» رئیس ستادکل ارتش ترکیه در ارتباط با تحولات منطقه بویژه حملات علیه شمال سوریه گفتگو کرد.

همچنین گفته شده اهمیت همکاری دو کشور در منطقه نیز از دیگر محورهای گفتگوی روسای ستاد مشترک آمریکا و ترکیه بوده است.

تماس تلفنی روسای ستاد مشترک ارتش آمریکا و ترکیه همزمان با حملاتی است که ارتش ترکیه علیه شمال شرق سوریه دنبال می‌کند.

این حملات که چهارشنبه هفته گذشته آغاز شده، با محکومیت و واکنش منفی جهانی روبرو بوده و بسیاری از کشورهای جهانی از جمله کشورهای اروپایی خواستار توقف حملات علیه شمال شرق سوریه شده‌اند.

ترکیه همزمان حملات خود را به دلیل وجود گروه‌های مسلح کردی در شمال شرق سوریه اعلام کرده که طی چند سال گذشته مورد حمایت آمریکا قرار داشته‌اند و ترکیه نیز این گروه‌ها را تروریستی می‌نامد.

کد خبر 4744555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha