به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا گورویی شنبه شب در جریان بازدید از مرز شلمچه در جمع خبرنگاران افزود: برای نخستین بار اداره کل امور اتباع و مهاجرین وزارت خارجه دفتری را برای تسهیل در تردد اتباع خارجه در مرز شلمچه مستقر کرد که به طور مستمر مشکلات آنها را پیگیری می کند.
وی اظهار کرد: تمامی اتباع خارجی که دارای دفترچه موقت صادره از ایران هستند بدون ویزا به عراق خواهند رفت و اتباعی که دارای پاسپورت اند و اقامت دارند بایستی پاسپورت داشته باشند.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین وزارت خارجه تصریح کرد: بیشترین آمار تردد اتباع خارجی مربوط به کشورهای آذربایجان، پاکستان و افغانستان هستند اما از کشورهای دیگر نیز اتباع خارجی به عتبات عالیات اعزام شده اند.
گورویی یادآور شد: اتباع خارجی ویزاهای خود را یا از سفارت خانه عراق یا کنسول گری های عراق دریافت کنند زیرا بعضی ویزاهای اتباع خارجی جعلی بوده اند و مرزبانی عراق مانع ورود آنها به خاک این شهر شده اند.


نظر شما