پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ مهر ۱۳۹۸، ۲۱:۰۰

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان خبر داد:

تلاش برای تکمیل شبکه‌های آب‌رسانی پلدختر تا قبل از بارندگی‌ها

تلاش برای تکمیل شبکه‌های آب‌رسانی پلدختر تا قبل از بارندگی‌ها

پلدختر- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان گفت: خوشبختانه عملیات اجرایی پروژه‌های آب‌رسانی پلدختر تا معمولان تسریع شده و تلاش می‌شود تا قبل از بارش‌ها کاملا بازسازی شوند.

حمیدرضا کرم وند روز شنبه در حاشیه بازدید از پروژه های آبرسانی معمولان و پلدختر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه خوشبختانه عملیات اجرایی پروژه های آبرسانی پلدختر و معمولان تسریع به عمل آمده و در نیمه های کار قرار دارند که تلاش برای تکمیل آن ها تا قبل از بارندگی ها ادامه دارد، اظهار داشت: تا قبل از بارندگی های شدید در سال جاری در استان، خطوط پروژه های آبرسانی پلدختر و معمولان از بستر رودخانه ها عبور داده شده و به سرعت به بهره برداری می رسند.

وی افزود: خوشبختانه شرکت آب و فاضلاب توانسته شبکه های آب را برای مناطقی که زمین هایی برای احداث مسکن به مردم سیلزده شهر پلدختر واگذار شده، تکمیل کند و هر وقت منازل آنها ساخته شد می توانند از این شبکه ها استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان گفت: با توجه به این که هنوز کد معابر در معمولان هنوز اجرا نشده این شرکت، شبکه را به صورت موقت اجرا کرده و بعد از این که خیابان ها و کوچه های این شهر به کد پروژه برسد بلافاصله طرح ها در آنجا اجرا می شوند.

کرم وند افزود: در مناطقی که خیلی ضروری بود شبکه فاضلاب اجرا شده و مناطقی که سیل آسیب بیشتری به آنها وارد کرده باید تغییر مسیر پیدا کنند که به مناقصه گذاشته شده اند و امیدواریم تا پایان سال مالی ۹۸ همه این پروژه ها تکمیل شود.

کد خبر 4744742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha