امید غنمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص تغییرحکم حراج اشیاء تاریخی جیرفت افزود: دادگاه انگلیس تا 29 آوریل (9 اردیبهشت 86) به ایران فرصت داده بود که در صورت اعتراض به حکم حراج 18 قطعه شی تاریخی جیرفت، لایحه تجدید نظر خود را ارائه دهد.
وی خاطر نشان کرد: سازمان میراث فرهنگی نیز طی یک ماه گذشته با انجام بررسی های لازم ، مدارک و اسناد زیادی را جمع آوری کرده و زودتر از مهلت تعیین شده لایحه تجدید نظر را برای دادگاه انگلیس ارسال می کند. امیدواریم در دادگاه تجدید نظر حکم به نفع ایران تغییر کند.
مدیرکل حقوقی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد: برای ارائه این لایحه وکیلی نیز انتخاب شده است و از این پس کارها با سرعت بیشتری انجام و پیگیری خواهد شد.
غنمی گفت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هر مبلغی که لازم باشد برای باز گرداندن و تغییر حکم حراج اشیاء تاریخی جیرفت هزینه می کند.
نظر شما