پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ مهر ۱۳۹۸، ۹:۲۴

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

اتمام آسفالت معابر منطقه مهریان شهریاسوج/اجرای ۱۷ پروژه بازآفرینی

اتمام آسفالت معابر منطقه مهریان شهریاسوج/اجرای ۱۷ پروژه بازآفرینی

یاسوج- مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد از اتمام عملیات آسفالت معابر منطقه مهریان شهر یاسوج با پوشش ۱۴ هزار متر مربع خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان نیک اقبالی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: آسفالت معابر محله مهریان از محل بازآفرینی شهری با اعتباری بالغ بر ۱۱ ‌میلیارد ریال در کمتر از شش روز اجرایی شد.

نیک اقبالی با اشاره به اجرای ۱۷ پروژه از محل اعتبارات بازآفرینی شهری در استان، اظهار کرد: این پروژه ها قریب به ۱۴۵ ‌میلیارد ریال اعتبار دارد.

وی افزود: ۱۱ پروژه در شهر یاسوج، چهار پروژه در شهر گچساران و دو پروژه در شهر دهدشت از این محل اجرایی می شود.

نیک اقبالی اصلاح شبکه های آب و فاضلاب، بهسازی و آسفالت معابر محلات را از جمله پروژه های تعریف شده از محل بازآفرینی شهری دانست و گفت: بهسازی کانال های آب، جداول و ساماندهی پارک ها نیز عملیاتی خواهد شد.

کد خبر 4750829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha