پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۰:۰۹

با ارائه گزارش سازمان بازرسی صورت گرفت:

سلب مالکیت زمین‌خواران از 5/4 میلیون متر اراضی دولتی

سلب مالکیت زمین‌خواران از 5/4 میلیون متر اراضی دولتی

به دنبال ارائه گزارش بازرسان سازمان بازرسی کل کشور و پیگیری سازمان ثبت اسناد و املاک، 4 میلیون و 428 هزار متر از اراضی دولتی ساوجبلاغ که با سندسازی زمین‌خواران به تصرف آنها درآمده بود، مجدداً در اختیار دولت قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور به دنبال ارائه گزارشی از سوی بازرسان اداره‌کل بازرسی استان تهران مبنی بر صدور اسناد مالکیت بخشی از اراضی کوشکذر ساوجبلاغ به نام افراد زمین‌خوار که با اسناد مالکیت دولتی معارض بود، موضوع به اطلاع سازمان ثبت اسناد و املاک رسید.

این گزارش حاکی است با پیگیری‌های اداره ثبت اسناد و املاک ساوجبلاغ، تعارض تمامی ششدانگ اسناد صادره با اراضی دولت تأیید شد و در اجرای ماده 1 آیین‌نامه اجرایی رسیدگی به اسناد معارض و اشتباهات ثبتی، مراتب به هیأت نظارت منعکس گردید که این هیأت با صدور رأی خود، موضوع تعارض را تأیید کرد.

با درخواست تجدید نظر زمین‌خواران، موضوع پس از بررسی در شورای عالی ثبت، با صدور رأی تجدید نظر، مجدداً تأیید شد؛ اما زمین‌خواران که بر مالکیت خود تاکید می کردند در این مورد به دیوان عدالت اداری شکایت کردند و شعبه سوم دیوان عدالت اداری نیز معارض بودن اسناد مالکیت زمین‌خواران را با اسناد مالکیت دولت مورد تأیید قرار داد.

این گزارش می‌افزاید، زمین‌خواران  با حداکثر استفاده از امکان پیگیری‌های قضایی، خواهان تجدید نظر در دادنامه دیوان عدالت اداری شدند و بار دیگر این موضوع در شعبه اول تجدید نظر دیوان عدالت اداری طرح شد و این شعبه نیز با تأیید آراء هیأت نظارت، شورای عالی ثبت و شعبه سوم دیوان عدالت اداری، ادعای زمین‌خواران را وارد تشخیص نداد و به این ترتیب رای به معارض بودن اسناد مالکیت 4428125 متر از اراضی سندسازی شده از سوی زمین‌خواران صادر نمود.

به دنبال قطعیت این رأی، اداره ثبت اسناد و املاک ساوجبلاغ طی بخشنامه‌ای به دفاتر اسناد رسمی بی‌اعتباری و ابطال اسناد مالکیت زمین‌خواران و همچنین ابقاء مالکیت دولت به نمایندگی شرکت عمران شهر جدید هشتگرد را اعلام کرد و مراتب ابطال اسناد معارض در دفتر املاک و پیش‌نویس‌های اسناد مالکیت معارض ثبت شد.

اداره ثبت اسناد و املاک ساوجبلاغ نیز طی نامه‌ای مورخ 25/1/86 مراتب ابطال اسناد مالکیت زمین‌های تصرف شده را در اجرای پیشنهادهای سازمان بازرسی کل کشور به اداره‌کل بازرسی استان تهران اعلام نموده‌است.  

کد خبر 475218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha