۲۹ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۲۵

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری:

شاخص های رتبه بندی دانشگاه های وزارت علوم روزآمد می شود

شاخص های رتبه بندی دانشگاه های وزارت علوم روزآمد می شود

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: شاخص های رتبه بندی دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال روزآمدسازی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (رایسست) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقانی در جلسه ویدئو کنفرانس با دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان با اعلام این خبر افزود: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام فعالیت هایی مانند رصد تولید علم در ایران و کشورهای اسلامی، رتبه بندی نشریات، دانشگاه ها، همایش ها، و شناسایی پر تالیف ترین نویسندگان انجام می دهد.

وی از اعلام آمادگی جهت تاسیس شاخه رایسست در دانشگاه رفسنجان، انتشار نشریات و چاپ کتاب های آن دانشگاه، حمایت از کنفرانس های دانشگاه رفسنجان، استفاده از پایگاه داده‌های مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، استفاده از مرکز همایش‌های بین الملل جهت برگزاری مشترک همایش‌های ملی و بین‌المللی، به کارگیری پژوهشگر غیر مقیم، همکاری در زمینه‌های در حوزه‌های روابط بین‌الملل، ارتباط بین گروه های پژوهشی و برگزاری کارگاه های آموزشی به عنوان بخشی از فعالیت های مشترک خبر داد.

این جلسه با حضور مسئولین مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (رایسست) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از جمله دکتر محمدجواد دهقانی رئیس رایسست و سرپرست ISC معاونان و مدیران این مرکز و همچنین مسئولان دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان از جمله دکتر حسن رنجبر عسکری رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان و مدیران این دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد مسئولین دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان نسبت به ارسال آخرین فهرست نشریات معتبر خود به همراه لینک مرتبط به منظور ارزیابی و ورود این نشریات به سامانه Master Journal List پایگاه‌استنادی اقدام کنند.

همچنین مقرر شد پس از معرفی نشریات با کیفیت برتر دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، رایسست در انتشار و توزیع این نشریات با دانشگاه همکاری و دو طرف جهت عقد تفاهم نامه همکاری های علمی-پژوهشی و فناوری اقدام کنند.

پیشنهاد برگزاری جلسه ویدیو کنفرانس در بازه زمانی سه ماهه به منظور بررسی پیشرفت‌ها و دستاوردهای دوره‌ای در عملیاتی سازی تفاهم‌نامه توسط دو طرف مطرح شد.

دانشگاه ولی عصر(عج) در سال ۱۳۶۹ تاسیس شده است و با پذیرش دانشجو از سال تحصیلی ۷۱-۷۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. در حال حاضر بیش از ۸ هزار دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه ولی‌عصر (عج) مشغول به تحصیل هستند و بیش از ۲۷۰ عضو هیات علمی در مرتبه استادی، دانشیاری، استادیاری و مربی کار تدریس و آموزش دانشجویان را بر عهده دارند.

این دانشگاه دارای ۶ دانشکده علوم پایه، ریاضی و کامپیوتر، فنی و مهندسی، کشاورزی، ادبیات و اقتصاد و مدیریت است.

کد خبر 4752492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha