پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ آبان ۱۳۹۸، ۹:۵۹

در بابل؛

نمایشگاه مردمی فرهنگی - قرآنی صحیفه سبز گشایش یافت

نمایشگاه مردمی فرهنگی - قرآنی صحیفه سبز گشایش یافت

بابل - پانزدهمین نمایشگاه مردمی فرهنگی - قرآنی صحیفه سبز مازندران با ۱۰۰ غرفه در بابل کار خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم عزیززاده گرجی مسئول برگزاری نمایشگاه صحیفه سبز صبح چهارشنبه در مراسم  افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه صحیفه سبز با بیان اینکه پانزدهمین نمایشگاه صحیفه سبز با حضور ناشران داخلی از اول آبان ماه  شروع به کار کرد افزود: این نمایشگاه در ۱۰۰ غرفه و به مدت یک هفته در مصلی بابل برپا است و مهمترین هدف این نمایشگاه عرضه کتاب و محصولات ناشران معتبر کشور ازجمله آثار حضرت آیت الله جوادی، ارائه محصولات بزرگترین نرم افزار خاورمیانه به نام نور وهمچنین  ارائه خدمات فرهنگی به موسسات در سه حوزه کودک ونوجوان، مراکز فرهنگی و تبیین انقلابی اندیشکده یقین است.

مسئول برگزاری نمایشگاه صحیفه سبز مازندران از دیگر اهداف برپایی نمایشگاه امسال را ترویج فرهنگ قرآنی در تمام شهرهای استان مازندران بیان کرد و گفت: امسال برای اولین بار قرار است تبیین  فرهنگ انقلابی اندیشکده  در این نمایشگاه بر گزار  شود.

وی در پایان یادآور شد: از ظرفیت های خوب این نمایشگاه ارائه فرهنگ قرآنی به عنوان زمینه سازی در تغییر رفتار در جامعه است.

کد خبر 4754046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha