پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۶:۴۸

حداد عادل در جمع سفرای کشورهای عضو مجمع پارلمان آسیا:

آسیای متحد می‌تواند بر سرنوشت خود و جهان تاثیرگذار باشد

آسیای متحد می‌تواند بر سرنوشت خود و جهان تاثیرگذار باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همدلی و همکاری و اراده آسیایی ها به ایجاد آسیایی سرشار از اتحاد و همکاری منتهی می شود که می تواند نیازهای خود را در داخل قاره برآورده و به عنوان یک نیروی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بر سرنوشت خود و جهان معاصر تاثیر گذار باشد .

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، غلامعلی حداد عادل که در نشست بعدازظهر امروز مقامات  مجلس شورای اسلامی و وزارت امور خارجه و سفرای کشورهای عضو مجمع پارلمان آسیا در مجموعه بهارستان تهران سخن می گفت، اظهار داشت : آسیا سزاوار است پارلمان داشته باشد و بیش از این متحد گردد ولی متاسفانه کهن ترین قاره دنیا که صاحب بیشترین وسعت و جمعیت  و برخوردار از قدمت واصالت در حوزه های سیاسی و فرهنگی است، از نظرتشکیلات گسترده عقب ترین قاره دنیا است .

وی با تاکید بر لزوم تلاش برای جبران این عقب ماندگی ادامه داد: برای آسیایی ها زمینه همکاری بیش از دیگر کشورها فراهم است؛ چرا که از دیرباز با همدیگر رابطه و همکاری فرهنگی داشته اند و در مقایسه با اروپا با یکدیگر مهربان تر بودند و جنگ های خانمانسوز اروپایی در آسیا به رخ نداده  است .

" اروپایی ها در تاریخ خود جنگهای سی ساله و حتی صد ساله راه انداختند و جنگ های جهانی اول ودوم ناشی از درگیری و تنازع میان اروپایی ها بوده و اگر برخوردی در آسیا صورت گرفته ، ریشه آن در بیرون از قاره بوده است ولی عجیب آن است که امروز اروپا صاحب یک نظام وحدت بخش پارلمانی و آسیا عقب مانده است " .

رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست مجمع پارلمان آسیا را برعهده دارد، اظهار داشت: مجمع پارلمان آسیا که در تهران شکل گرفت، وظیفه تاسیس دبیرخانه و شروع به کار این مجمع را برعهده جمهوری اسلامی قرار داد و این مجمع با انتخاب دبیرکل به سوی وحدت و نیل به اهداف انجمن مجالس آسیایی برای صلح گام بردارد .

حداد عادل تصریح کرد : اجلاس تهران با اتخاذ تصمیمات درست و دقیق که توسط روسای مجالس آسیایی عضو، گام بلندی به سوی آغاز فعالیت پارلمان آسیا گشود و آسیایی ها با نگاه مثبت در اجلاس مذکور عزم و اراده خود را برای حرکت به سوی اتحاد نشان دادند .

وی از سران کشورهای آسیایی و سفرای آنها که سهم شایسته ای را در همکاری با مسئولان جمهوری اسلامی برای برگزاری اجلاس آسیایی در تهران ایفا کرده اند تقدیر بعمل آورد .

کد خبر 475535

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha