پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۰۴

تولیت آستان قدس رضوی:

زیارت پیاده بزرگترین ضربه به دشمن/ محبت اهل بیت مختص شیعه نیست

زیارت پیاده بزرگترین ضربه به دشمن/ محبت اهل بیت مختص شیعه نیست

مشهد - تولیت آستان قدس رضوی گفت: حرکت دشمن شکن شما که پیاده به زیارت می‌آیید بزرگ‌ترین ضربه به دشمن است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد مروی پیش از ظهر امروز در مراسم اجتماع زائران اهل سنت که در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، با بیان اینکه حرکت شما زائران با پای پیاده پاسخ عظیم به ندای قرآن کریم و پیامبر(ص) برای مودت است، اظهار کرد: این مودت و محبت به اهل بیت(ع) باید ظهور و بروز بیشتری نسبت به گذشته داشته باشد.

وی افزود: این حضور صمیمانه شما در مراسم شهادت علی ابن موسی الرضا(ع) جلوه‌ای از مودتی است که خداوند خواسته نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت وجود داشته باشد. 

حجت‌الاسلام مروی با تاکید بر اینکه محبت به اهل بیت(ع) تنها مختص به شیعه نیست، تصریح کرد: با نگاه به تاریخ زندگانی علمای اهل سنت متوجه می شویم که این سنت حسنه، یک سنت قدیمی و دیرپا است چرا که محبت به اهل بیت تنها اختصاص به شیعه ندارد.

وی تشریح کرد: سابقه فرق اهل سنت در تاریخ اسلام طولانی و درخشان است. همه آنان پیغمبر(ص) و اهل بیت(ع) را دوست دارند. ائمه معصومین(ع) منشأ اتحاد ما مسلمانان هستند و فرزندان پیغمبر اکرم(ص) آن نخ تسبیحی هستند که دانه‌های تسبیح را کنار هم قرار می دهند و از پراکندگی مانع می شوند.

حجت‌الاسلام مروی با اشاره به نعمت وجود ائمه اطهار، اضافه کرد: یکی از این برکات اتحاد و همدلی است ولی امروزه دشمن حاضر به دیدن این اتحاد نیست. اگر این قدرت اسلامی و جامعه بزرگ اسلامی دست در دست هم بدهند، هیچ قدرتی در برابر اتحاد آنها توان مقابله ندارد.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: یک جای کار می‌لنگد که بیش از یک میلیارد نفر نمی‌توانند حریف چهارمیلیون یهودی شوند و قبله اول یعنی بیت المقدس را پس بگیرند، قطعا اشکال کار ما در این است که قدرت واحده نیستیم و گرنه نباید قبله اول ما را بگیرند و مسلمانان را بکشند.

وی با اشاره به تعبیری از امام خمینی(ره)، گفت: ایشان فرمودند: «اگر هر مسلمانیک سطل آب بریزد، یهود و اسرائیل غرق خواهند شد»

حجت‌الاسلام مروی با بیان اینکه دشمن به شیوه‌های مختلف سعی در ایجاد کدورت بین مسلمانان دارد، ادامه داد: دشمن تحمل دیدن هر حرکتی که نشان دهنده عشق و علاقه مسلمین به ائمه اطهار(ع) است، ندارد.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به سکوت دشمنان در برابرکشته شدن هزاران نفر در زیر بمباران، ابراز کرد: هزاران زن و بچه زیر فجیع ترین بمباران‌ها کشته می‌شوند ولی اینها دم بر نمی‌آورند، حال اگر یک اهل سنت پیاده به کربلا برود صدایشان بلند است که این در روایت وارد نشده است.

وی گفت: این حرکت دشمن شکن شما که پیاده به زیارت می‌آیید بزرگ‌ترین ضربه به دشمن است چرا که نمی‌تواند این را تحمل کند، این حرکت نشان می‌دهد ما با هم همدل و پیرو اهل بیت پیامبر(ص) هستیم.

کد خبر 4756614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha