۱۰ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۱۸

رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها:

تامین بودجه برای توسعه ذخیره گاه جنگلی بلوط شازند در دستورکار است

تامین بودجه برای توسعه ذخیره گاه جنگلی بلوط شازند در دستورکار است

اراک- رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها، مراتع وآبخیزداری کشور گفت: اعتبار لازم برای توسعه ذخیره گاه جنگلی بلوط سرسختی شازند تا ۱۰۰۰ هکتار از طریق سازمان جنگل‌ها تامین می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فریبرز غیبی روز جمعه با حضور در سومین جشنواره روستایی حفاظت و توسعه ذخیره گاه جنگلی بلوط سرسختی در شازند، اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از آلودگی ها و ریز گردها و گرم شدن کره زمین تاب و توان را از این کره خاکی گرفته و ما به عنوان فرزندان این زمین به آن خیانت کردیم.

وی با بیان اینکه شهر اراک یکی از شهرهای آلوده کشور به شمار می رود، تاکید کرد: باید سرانه جنگل و فضای سبز در شهر اراک افزایش پیدا کند.

رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه سازمان جنگل ها و شهرداری ها باید در اطراف هفت کلانشهر کشور کمربند سبز ایجاد کند زیرا بیشتر کارخانه ها و صنایع اطراف شهرها آلایندگی فلزات سنگین به همراه دارند که موجب آلودگی و بیماری می شود.

غیبی در خصوص ذخیره گاه های بلوط اظهار کرد: نزدیک به ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزار هکتار ذخیره گاه جنگلی بلوط در کشور وجود دارد که نزدیک به ۲۱۰ هکتار آن مربوط به ذخیره گاه جنگلی بلوط روستای سرسختی شهرستان شازند است.

وی افزود: بخشی از این جنگل های بلوط در ناحیه زاگرس وجود دارد که تنها ذخیره گاه جنگلی بلوط باقی مانده از آن نواحی در روستای سرسختی شهرستان شازند قرار دارد.

رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: ذخیره گاه جنگلی بلوط سرسختی در شازند یکی از مهم ترین ذخیره گاه های بلوط کشور محسوب می شود و باید علاوه بر حفاظت برای توسعه آن تلاش کرد.

غیبی تصریح کرد: نزدیک به یک هزار و ۷۲۷ درخت انحصاری در کشور وجود دارد که ایرانی هستند و باید به آن ها توجه کنیم.

رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در خصوص ارتباط درختان و باورها گفت: در آفرینش درخت و انسان با هم برادر هستند و در بسیاری از کشورها باورها از درختان نشات گرفته است.

غیبی بیان کرد: در حال حاضر  باید ۷ میلیارد درخت بکاریم و تمامی مردم جامعه هم باید در امر درخت کاری مشارکت کنند.

وی اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه باید ۸۱۵ هزار هکتار جنگل کاری در کشور صورت پذیرد پیرو این قضیه سال گذشته نزدیک به ۲۶ هزار هکتار جنگل کاری انجام شد و امسال جنگل کاری به وسعت ۸۰ هزار هکتار در کشور در دستور کار است.

رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور خاطر نشان کرد: سال گذشته در منطقه چپقلی شازند نزدیک به یک هزار هکتار جنگل کاری انجام شد.

کد خبر 4760471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha