پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۸:۵۰

مردم به شبکه‌های استانی و محلی صدا اعتماد دارند

نتایج یک پژوهش پیرامون بررسی میزان رضایت و اعتماد مخاطبان به برنامه‌های شبکه‌های استانی و محلی صدا نشان داده 77 درصد شنوندگان به این شبکه‌ها اعتماد دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی امور مجلس و استان‌های صدا و سیما اعلام کرد در این پژوهش در مجموع از 23785 نفر افراد 15 سال و بالاتر ساکن 56 شهر نظرخواهی شد که نشان داد 28 درصد پاسخگویان به نحوی شنونده برنامه های شبکه های استانی و محلی صدا بوده و 77 درصد آنها در حد زیاد و خیلی زیاد به این برنامه ها اعتماد داشته اند.

برنامه های شبکه های صدا در شهرهای کیش و شهرکرد به ترتیب با 58 و 56 درصد بیشترین شنونده را در بین شهرهای مورد پژوهش داشته اند. میانگین مدت زمان گوش کردن به برنامه های شبکه های استانی و محلی صدا در بین شنوندگان در کل شهرهای مورد پژوهش یک ساعت و 45 دقیقه بوده است.

اخبار پخش شده از شبکه های استانی و محلی صدا را 53 درصد شنوندگان گوش داده اند، به طوری که 81 درصد شنوندگان از اخبار صدای استانی و محلی اظهار رضایت کرده اند. همچنین 58 درصد شنوندگان در حد خیلی زیاد و زیاد و 13 درصد در حد کم و خیلی کم از برنامه های شبکه های استانی و محلی صدا رضایت داشته اند.

در مجموع نتایج پژوهش حاکی از آن است که شنوندگان برنامه های شبکه های استانی و محلی در کل شهرهای مورد پژوهش معتقد بوده اند این برنامه ها به زبان و لهجه محلی و فرهنگ بومی و محلی در حد خیلی زیاد و زیاد بیش از سایر موضوعات پرداخته اند.

کد خبر 476194

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha