پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۴۵

اعزام دانش آموزان مرند به مناطق عملیاتی آغاز شد

اعزام دانش آموزان مرند به مناطق عملیاتی آغاز شد

مرند – اعزام دانش آموزان مرند به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور با اعزام اولین گروه شامل ۲۴۰ نفر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر آموزش و پرورش شهرستان مرند، امروز در مراسم اعزام اولین کاروان راهیان نور این شهرستان به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور، گفت: کاروان دانش آموزان پسر و دختر مرند، در ۴ مرحله در هفته های آینده به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور اعزام شوند.

اباذر کاظمی افزود: امروز در اولین مرحله، تعداد ۲۴۰ دانش ‌آموز دختر از مدارس آموزش و پرورش شهرستان مرند به مناطق عملیاتی شمالغرب بدرقه شدند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان مرند همچنین با اشاره به اهداف اعزام این کاروان دانش آموزی تصریح کرد: هدف از اعزام دانش آموزان به مناطق عملیاتی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی نسل جوان و دانش آموزان با مقاومت و رشادت های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس است.

وی تجدید پیمان دانش آموزان با آرمان های شهدا و تبیین ارزش های معنوی و دینی را از دیگر اهداف اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور دانست.

کاظمی تاکید کرد: همراه با بازدید از این مناطق، برنامه های مختلف فرهنگی و آموزشی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده که در طول مدت اسکان برای آن ها اجرا می شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان مرند در پایان در ادامه از فرهگیان و دانش آموزان دعوت کرد به صورت باشکوه در راهپیمایی ۱۳ آبان شرکت کنند.

کد خبر 4762147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha