پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آبان ۱۳۹۸، ۱۳:۲۴

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و تحول اداری استانداری کردستان:

۱۸ هزار نفر ساعت دوره آموزشی در استانداری کردستان برگزار شد

۱۸ هزار نفر ساعت دوره آموزشی در استانداری کردستان برگزار شد

سنندج - مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری کردستان از برگزاری ۱۸ هزار و ۲۰۰ نفر ساعت دوره آموزشی طی شش ماهه نخست امسال در این استانداری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، باباعلی مردوخی اظهار داشت: در نیمه اول سال جاری ۹ دوره آموزشی شامل دو دوره عمومی و هفت دوره شغلی اختصاصی برای کارکنان استانداری، فرمانداری ها و بخشداری های تابعه، در قالب ۱۸ هزار و ۲۰۰ نفر ساعت آموزش، برگزار شده است.

وی در ادامه به تفویض ۲۱۵ مورد از عناوین وظایف در اختیار وزارتخانه ها به استان ها اشاره کرد و افزود: این تفویض اختیار در راستای برنامه تحول اداری دولت و به منظور تمرکززدایی اختیارات و خدمات رسانی مطلوب و به موقع انجام شد.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری کردستان ادامه داد: امور مالیاتی ۱۲ مورد، محیط زیست ۲۱ مورد، راه و شهرسازی یک مورد، فرهنگ و ارشاد اسلامی ۴۵ مورد، تعاون کار و رفاه اجتماعی ۳۱ مورد، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری چهار مورد، جهاد کشاورزی ۱۴ مورد، حوزه وزارت نیرو چهار مورد و استانداری ۱۷ مورد تعدادی از عناوین تفویض اختیار شده هستند.

مردوخی یادآور شد: عناوین ۲۱۵ اختیار واگذار شده به استان ها در سایت استانداری موجود است و مراجعین به این ادارات در صورت عدم ارائه خدمات، می توانند به دفتر بازرسی و یا دفتر برنامه ریزی استانداری مراجعه و طرح شکایت کنند.

کد خبر 4762242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha