به گزارش خبرنگار مهر، مردم نصف جهان همپای دیگر مردم کشورمان امروز در میدان امام حسین (ع) تجمع کردند و با مشت های گره کرده،شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر دادند.
از ساعت ساعت ۹ صبح امروز تجمع مردم، جوانان و دانش آموزان اصفهانی را در میدان امام حسین (ع) به مناسبت روز ۱۳ آبان شاهد هستیم.
شعارهای مرگ بر آمریکا مرگ، بر ضد ولایت، فقیه مرگ بر اسرائیل و مرگ بر منافق شعارهای اصلی مردم در این روز را شکل می دهد، هنوز ساعتی از آغاز مراسم نگذشته است واما لحظه به لحظه بر خیل جمعیت اضافه می شود.
امروز در مراسم روز ۱۳ آبان به شکل نمادین دو دانش آموز اصفهانی توسط سردار سپهر جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعیفین تجلیل شدند.
امروز پس از سخنرانی سردار سپهر شرکت کنندگان در راهپیمایی با شکوهی خیابان باغ گلدسته تا چهارراه آمادگاه را خواهند پیمود و قطع نامه سراسری نیز در جایگاه ویژه ای در خیابان آمادگاه قرائت خواهد شد.
نظر شما