پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ آبان ۱۳۹۸، ۲۲:۴۷

پس از اعلام گام چهارم؛

ظریف: اروپا به تعهدات خود پایبند باشد تا ما نیز بازگردیم

ظریف: اروپا به تعهدات خود پایبند باشد تا ما نیز بازگردیم

وزیر امور خارجه گفت:راه آسان برای اتحادیه اروپا  این است که به تعهدات خود پایبند بماند تا ما نیز از اقدامات خود بازگردیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در توییتی درباره گام چهارم کاهش تعهدات برجام،  نوشت: پاسخ ما به باج‌خواهی و تروریسم اقتصادی آمریکا با چیزی که به دونالد ترامپ باورانده شده بود، متفاوت است.

وی در ادامه مطلب خود با بیان اینگه گام چهارم ما در جهت تعلیق یکی از ماده‌های برجام به عنوان راه حلی علیه تخلفات آمریکا و تروئیکای اروپایی در بند ۳۶ این توافق، پیش‌بینی شده است، آورده است: راه آسان برای اتحادیه اروپا و  سه کشور اروپایی این است که به تعهدات خود پایبند بمانند تا ما نیز از اقدامات خود بازگردیم.

به گزارش مهر، حسن روحانی رئیس جمهور امروز(سه شنبه) در مراسم افتتاح کارخانه نوآوری آزادی ضمن اعلام گام چهارم کاهش تعهدات برجامی ایران، اعلام کرده بود:  از فردا گام چهارم کاهش تعهدات برجام را بر می داریم، و گازدهی را در فردو آغاز می کنیم.

پس از اعلام رئیس جمهور و دستور وی  به سازمان انرژی اتمی برای آغاز گازدهی در تاسیسات فردو،  نامه ایران درباره برنامه گازدهی در تاسیسات فردو تحویل آژانس بین المللی اتمی شد.

همچنین علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتگویی اعلام کرد: فردا با حضور بازرس آژانس، غنی سازی اورانیوم تا ۵ درصد و همچنین غنی سازی ایزوتوپ‌های پایدار در تاسیسات هسته‌ای شهید علی محمدی (فُردو) آغاز می‌شود.

کد خبر 4764937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha