به گزارش خبرنگار مهر، تیم والیبال سایپای تهران با نتیجه ۳ بر یک مغلوب تیم سپاهان شد.
رحمان محمدی راد سرمربی تیم والیبال سپاهان پس از پیروزی مقابل سایپا در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: جا دارد که به بازیکنانم خسته نباشید بگویم. پس از شکست هفته گذشته از این پیروزی بسیار خوشحالم. تیم عکس العمل خوبی داشت و امروز تیم بزرگی را شکست دادیم. مقابل استادم درس پس دادم. شکست سایپا کار سختی است چرا که این تیم کادر فنی و بازیکنان با تجربه ای در اختیار دارد.
وی افزود: از مجموعه باشگاه سپاهان به دلیل حمایت هایشان تشکر می کنم. امروز سرویس های خوب و منظمی مقابل سایپا زدیم. در شروع ست چهارم نیز توانستیم اختلاف امتیاز خوبی ایجاد و این تیم را تحت فشار قرار دهیم و در نهایت پیروز بازی شویم.
سرمربی تیم والیبال سپاهان درباره لیز بودن زمین نیز افزود: ظاهرا این مشکل در این زمین وجود دارد. بازیکنان بیشتر حواسشان روی این موضوع بود و به راحتی نمی توانستند جابجا شوند و تعادل نداشتند.
محمدی راد درباره قضاوت این دیدار نیز گفت: چندین صحنه اختلاف نظر وجود داشت. هر دو تیم نسبت به بعضی از صحنه ها اعتراض داشتند. اینها همیشگی است. داور نیز ممکن است اشتباهاتی داشته باشد و این اتفاقات طبیعی است که رخ دهد.
نظر شما