پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۰:۳۶

/ شهر در انتظار شورای سوم/ قائم مقام جمعیت ایثارگران در گفتگو با مهر:

عملکرد شورای دوم الگویی مناسب برای دوره سوم است/ شورای دوم تهران بر اساس کارآمدی شهردار انتخاب کرد

عملکرد شورای دوم الگویی مناسب برای دوره سوم است/ شورای دوم تهران بر اساس کارآمدی شهردار انتخاب کرد

لطف‌الله فروزنده با بیان اینکه عملکرد شوراهای دوم، الگو و تجربه‌ای خوب و مناسب برای دوره سوم شوراهاست، گفت: شورای شهر دوم برعکس شورای شهر اول مبنای کار خود را بر انجام کارها و فعالیت های شهری متمرکز کرد.

لطف الله فروزنده قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی که با خبرنگار مهر گفتگو می کرد، با بیان این مطلب، اظهار داشت: شورای دوم شهر، شهردار منتخب خود را بر اساس کارآمدی انتخاب کرد.

وی عملکرد شورای دوم شهر تهران را در مجموع موفق ارزیابی کرد و افزود: اعضای شورای دوم شهر مسائل شهری را به صورت برنامه ای و زیربنایی پیش بردند و از مسائل جناحی و سیاسی پرهیز کردند.

به گفته فروزنده، عملکرد شوراهای دوم شهر می تواند تجربه و الگوی مناسبی برای شوراهای سوم شهر باشد.

قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی به اعضای شورای سوم شهر توصیه کرد که با برنامه کاری منسجم جلو بروند و مشکلات و مسائل تهران را ارزیابی کرده و سپس شهرداری کارآمد و مردمی را برای مدیریت تهران برگزینند. 

وی دوره چهارساله شورای سوم شهر را فرصتی مناسب ارزیابی کرد و گفت: به هر میزان بستر مشارکت مردم در امور شهری ارتقاء یابد، کارآمدی و ضریب اطمینان شهری نیز بیشتر می شود.

فروزنده تاکید کرد: بیش از 15 اصل در قانون اساسی درباره مسائل جاری شهری وجود دارد که بهتر است همگی آنان به مردم واگذار شود و دولت تنها نقش حاکمیتی و نظارتی داشته باشد.

این فعال سیاسی اصولگرا، شهردار را نقطه اتصال بین مردم و شورای شهر دانست و گفت: به هر اندازه مسائل شهری را به شوراهای شهر واگذار کنیم، مشارکت مردم در امور شهری را ارتقاء بخشیده ایم.

این عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، شهردار را نقطه محوری و اجرایی تصمیمات شورای شهر دانست و خاطر نشان کرد: انتخاب شهردار کارآمد می تواند به ارتقای مدیریت شهری بسیار کمک کند، چرا که شهردار نقش سیاستگذار و مجری امور شهری را بر عهده دارد.

کد خبر 476921

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha