به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمدرضا علیزاده در تشریح این خبر اظهار کرد: ساعت ۲۰:۰۰ شب گذشته نوزدهم آبان ماه، ماموران گشت انتظامی کلانتری هنگام گشت زنی در محدوده خیابان ولی عصر با استمداد خواستن تعدادی از شهروندان مواجه شدند که اعلام می کردند: راکب و ترک نشین یک دستگاه موتورسیکلت از خانمی سرقت کرده اند.
وی بیان داشت: با تعقیب ۲ موتورسوار ، راکب موتورسیکلت با یک دستگاه خودروی سواری پراید تصادف و به علت عدم حفظ تعادل با زمین برخورد می کند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه ترک نشین موتورسیکلت با استفاده از تاریکی هوا و شلوغی جمعیت از محل متواری می شود، گفت: راکب موتورسیکلت دستگیر و در بازرسی بدنی از وی تعدادی موبایل سرقتی از جمله گوشی مال باخته کشف می شود.
علیزاده عنوان کرد: مال باخته در اظهارات خود به پلیس، گفت: در ایستگاه اتوبوس منتظر اتوبوس نشسته بودم که با گوشی همراه مشغول ارسال پیام شدم بعد از گذشت مدتی متوجه شدم که موتورسیکلتی ۲ ترکه خلاف جهت مسیر تردد خودرو ها به من نزدیک می شود و در یک لحظه گوشی همراهم را قاپیده و از محل متواری شدند.
این مقام انتظامی ادامه داد: شاکی اظهار داشت: پس از قاپیدن گوشی همراهش سایر شهروندان به استمداد وی برخاستند و با سد کردن مسیر حرکت موتورسیکلت سعی در دستگیری موتورسواران را داشتند که راکب موتورسیکلت به علت عدم حفظ تعادل با زمین برخورد ولی باز سوار بر موتورسیکلشان شده و موفق به فرار از صحنه می شوند.
رئیس کلانتری فلسطین تصریح کرد: متهم در بازجوئی اولیه به ۲۰ فقره سرقت در محدوده خیابان های نجات اللهی، کریمخان، هفت تیر، طالقانی و میدان ولی عصر اقرار و تا کنون ۱۰ تن از مال باختگان راکب موتورسیکلت را شناسایی کرده اند.
فغ این مقام انتظامی افزود: شناسایی سایر مال باختگان و دستگیری متهم دوم پرونده در دستور کار قرار دارد.
نظر شما