به گزارش خبرنگار مهر، علی کرمی ظهر امروز چهارشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سالن جلسات فرمانداری، اظهار کرد: از روز جمعه یک سامانه بارشی وارد منطقه خواهد شد که بیشترین میزان این سامانه بارشی در روزهای یک شنبه تا سه شنبه هفته آینده است.
وی افزود: پیش بینی می شود بین ۱۵ تا ۲۰ میلیمتر بارندگی در مدت زمان جمعه تا سه شنبه در دزفول ثبت شود که این امر می تواند منجر به آبگرفتگی معابر و خیابان ها در برخی مناطق شهرستان شود.
رئیس اداره هواشناسی صفی آباد دزفول با اشاره به وزش تندباد لحظه ای در روزهای جمعه تا سه شنبه در دزفول، یادآور شد: در این مدت به دلیل وقوع بارندگی، کشاورزان از سمپاشی و آبیاری مزارع پرهیز کنند از سویی برای برداشت کشت دیم خود از جمله ذرت و شلتوک تسریع کنند.
کرمی با بیان اینکه میزان بارندگی در دزفول نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته، عنوان کرد: میزان بارندگی در دزفول از ابتدای مهر تا ۲۰ آبان صرفا ۰.۲ میلیمتر بوده در حالیکه در مدت مشابه پارسال ۱۲۹ میلیمتر بارندگی و در میانگین بلند مدت نیز ۳۶ میلیمتر بارندگی در منطقه ثبت شده است.
نظر شما