پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۵۳

نایب‌رئیس فدراسیون وزنه‌برداری:

برخورد با مصرف آنتی‌دوپینگ تعارف‌بردار نیست

برخورد با مصرف آنتی‌دوپینگ تعارف‌بردار نیست

زنجان-نایب‌رئیس فدراسیون وزنه‌برداری تاکید کرد: در برخورد با مصرف آنتی‌دوپینگ‌ها با هیچ‌کس تعارف نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، داود باقری بعد از ظهر پنج شنبه در مجمع عادی هیئت وزنه‌برداری استان زنجان که در سالن کنفرانس اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان برگزار شد، با بیان اینکه وزنه‌برداری جزو رشته‌هایی است که در اکثر کشورها با محدودیت‌هایی مواجه بوده و این محدودیت‌ها محدود به کشور نیست، گفت: تلاش امروز فدراسیون این است که اجازه ندهد محدودیت‌های زیاد مالی توقفی در روند کارها ایجاد کند.

وی از استعدادیابی به عنوان یکی از اولویت‌های این فدراسیون یاد کرد و با بیان اینکه این مهم همواره یکی از مواردی است که در رأس برنامه‌های این فدراسیون قرار دارد، افزود: اگر به دنبال ایجاد فرصت‌های برابر در ورزش هستیم، باید مقوله استعدادیابی را بیش از پیش جدی بگیریم؛ چرا که از دل همین استعدادیابی‌ها، ورزشکاران مستعدی که لیاقت پوشیدن پیراهن تیم‌ملی را دارند، کشف می‌شوند.

نایب‌رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در ادامه، برخورد با مصرف آنتی‌دوپینگ‌ها را یکی دیگر از اولویت‌های این فدراسیون عنوان کرد و ادامه داد: فدراسیون در زمینه برخورد با مصرف آنتی‌دوپینگ‌ها با هیچ‌کس تعارف نداشته و معتقدیم کوتاهی در این زمینه می‌تواند لطمات جبران‌ناپذیری را به وزنه‌برداری بزند، به همین خاطر روندی که در پیش گرفته‌ایم می‌تواند تداوم‌بخش ورزش پاک در کشور باشد.

باقری همچنین از تحویل 100 خانه وزنه‌برداری تا پایان امسال به مناطق محروم خبر داد و اظهار کرد: این مهم در راستای توسعه ورزش وزنه‌برداری و در قالب تفاهم‌نامه‌ای که با بنیاد برکت به امضا رسیده، انجام خواهد شد.

دبیر هیئت وزنه‌برداری استان زنجان نیز در ادامه این مجمع، از حضور ورزشکاران زنجانی در اردوهای تیم‌ملی و نیز رقابت‌های برون‌مرزی به‌عنوان یکی موفقیت بزرگ برای وزنه‌برداری زنجان یاد کرد و گفت: کسب سه مدال طلا توسط حسین سلطانی و سه مدال برنز توسط امیر عزیزی در رقابت‌های قهرمانی جوانان آسیا را باید بخشی از این موفقیت‌ها دانست.

داوود وثیق با تاکید بر اینکه با تعامل می‌توان بسیاری از موانع را از پیش رو برداشت، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل اصلی کسب موفقیت توسط هیئت وزنه‌برداری استان در سال‌های اخیر، وجود تعامل و همدلی در بین اعضای هیئت بوده است.

کد خبر 4772373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha