پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۰۳

عضو خبرگان رهبری :

پیامبر اکرم (ص) الگوی تمام انسان‌های طول تاریخ است

پیامبر اکرم (ص) الگوی تمام انسان‌های طول تاریخ است

گلپایگان- عضو خبرگان رهبری گفت: پیامبر (ص) الگوی تمام انسان‌های طول تاریخ است و اگر انسان‌ها براساس سیره ایشان و ائمه اطهار(ع) تربیت شوند مدیرانی شایسته و پاک درجامعه مدنی خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت سید هاشم بطحایی شامگاه پنج‌شنبه در جشن میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفرصادق(ع) با بیان اینکه انسان‌‎ در زندگی بدون الگو نمی‌تواند رستگار و سعادتمند شود، اظهار داشت: انسان در این دنیا ماندگار نیست و مرگ انسان نیز دست خداست و هیچ انسانی از آینده خودش خبر نخواهد داشت.

وی افزود: انسان باید راه هدایت را از آموزه‌ها و تفسیر و روایات قرآنی و سیره و وروش پیامبر(ص) را بیاموزد.

عضو خبرگان رهبری گفت: پیامبر(ص) در مکه شهری که هیچ تمدن بشری و مدنیت و رأفتی در آن حاکم نبود چشم به دنیا گشود اما چون فطرت پاکی داشت خدا ایشان را به مقام پیامبری مبعوث کرد که الگویی برای تمام انسان‌های دنیا است.

چشم حسرت انسان را تجمل گرا کرده است

وی با بیان اینکه اگر از خدا و پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) طلب کمک کنیم قطعأ مشکلات رفع خواهد شد، گفت: باید فکر و اندیشه خود را در مسائل سرنوشت ساز به کار بندیم، انسان یک سرمایه بی‌بدیل است اما چشم حسرت کاری کرده که برخی انسان‌ها فقط به دنبال تجملات زندگی باشد اما به فکر آخرت نباشند.

بطحایی با بیان اینکه پیامبر(ص) لعنت به انسانی فرستاده که بر سر سفره‌ای بنشیند که در آن شراب باشد، گفت: اگر مردم حق بندگی خدا را به خوبی ادا کنند هیچ خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند، تا در بندگی خدا قرار نگیریم آرامش در زندگی نخواهیم داشت و اغلب بدبختی و ناراحتی‌ها توسط خود انسان به وجود می‌آید.

وی تأکید کرد: همانگونه که انسان از سرطان و مار و عقرب می‌ترسد باید از گناه بترسد چرا که گریبان انسان را خواهد گرفت.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه بدون الگو و آموزش نظری و عملی ممکن نیست زندگی سعادتمندی داشته باشیم، افزود: در وهله نخست والدین و سپس مدرسه و آموزش عالی نقش موثری در تربیت انسان دارند، اگر انسان‌ها براساس سیره و روش پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) تربیت شوند مدیرانی شایسته و پاک در جامعه حاکم و در نتیجه جامعه مدنی خواهیم داشت.

کد خبر 4772587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha