پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ آبان ۱۳۹۸، ۱۳:۲۹

کره شمالی: مجانی به ترامپ چیزی نمی‎دهیم

کره شمالی: مجانی به ترامپ چیزی نمی‎دهیم

وزارت خارجه کره شمالی می‎گوید قرار نیست به ترامپ فرصت بدهند تا با برگزاری یک نشست بی‌فایده برای خودش اعتبار بخرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «کیم کی گوان» مشاور وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‎ای که امروز دوشنبه در رسانه رسمی این کشور منتشر شد؛ اعلام کرد: پیونگ یانگ هیچ چیزی برای غلو کردن به دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا نمی ‌دهد مگر آنکه در مقابل، چیزی از وی دریافت کند.

وی  با توجه به پیام توئیتری روز یکشنبه ترامپ که در آن برای دیدار با کیم جونگ اون رهبر این کشور ابراز امیدواری کرده بود، افزود: پیونگ یانگ اشتیاقی به برگزاری نشستی بی‌فایده ندارد. اگر آمریکا واقعا به فکر چشم‌پوشی از مذاکره با ما نیست، باید برای ترک این سیاست خصمانه که به کره شمالی به چشم دشمن نگاه می‎کند؛ تصمیمی بگیرد.

کد خبر 4775171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha