پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۷

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

مرکز بازتوانی قلب بیرجند با کمک ۵۰۰ میلیونی خیران تجهیز شد

مرکز بازتوانی قلب بیرجند با کمک ۵۰۰ میلیونی خیران تجهیز شد

بیرجند- رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: مرکز بازتوانی قلب بیمارستان رازی بیرجند با کمک ۵۰۰ میلیونی خیران تجهیز شد.

به گزارش خبرنگارمهر، محمد دهقانی فیروزآبادی ظهر شنبه در مراسم افتتاح مرکز بازتوانی قلب بیمارستان رازی بیرجند اظهارکرد: برای تجهیزات بازتوانی این مرکز ۵۰۰ میلیون تومان توسط یکی از خیران نیک اندیش کمک شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه یکی از اهداف ما جذب خیر در حوزه پژوهش است، بیان‌کرد: با افتتاح مرکز بازتوانی قلب بیمارستان رازی بیرجند بسته دانشگاه علوم پزشکی برای روند درمان بیماران قلبی کامل‌تر شده است.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: در کنار بخش بازتوانی قلب، بخش فیزیوتراپی، کلینیک پیشگیری و بخش vip نیز افتتاح شده است.

طوبی کاظمی، معاون تحقیقات و پژوهش دانشگاه علوم‌پزشکی بیرجند نیز در این جلسه اظهارکرد: بازتوانی قلب در حوزه درمان حلقه مفقوده‌ای بود که به واسطه کمک و همراهی یکی از خیران نیک‌اندیش تکمیل شد.

وی بیان‌کرد: تاکنون درمان سه بیمار در مرکز بازتوانی قلب بیمارستان رازی انجام شده است و امیدواریم این روند با موفقیت ادامه داشته باشد.

معاون تحقیقات و پژوهش دانشگاه علوم پزشکی بیرجند یادآورشد: در مرکز بازتوانی قلب بیمارستان رازی بیرجند بیمارانی که عمل‌های جراحی چون بالن یا آنژیو انجام داده‌اند در فضایی سالم وزرش می‌کنند که این امر اثر بخشی درمان را افزایش می‌دهد.

کاظمی گفت: در این مرکز ظرفیت پذیرش در هر جلسه چهار نفر است.

کد خبر 4778689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha