پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۲۷

اسبقیان خبر داد:

۱۲ آذر انتخابات ورزش های رزمی/ دوشنبه پایان ثبت نام دوومیدانی

۱۲ آذر انتخابات ورزش های رزمی/ دوشنبه پایان ثبت نام دوومیدانی

مدیرکل امور مشترک فدراسیون های ورزشی گفت: انتخابات فدراسیون ورزش های رزمی ۱۲ آذر برگزار می شود و پایان ثبت نام ریاست فدراسیون دو و میدانی چهارم آذر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد شروین اسبقیان در گفتگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان گفت: وقتی یک ملی پوش سابق در مقابل معاون ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان پانزده رای بدست می آورد نشان از عدالت و سلامت در مجامع انتخاباتی دارد.

مدیرکل امور مشترک فدراسیون های ورزشی ادامه داد: تاکید دکتر سلطانی فر به سلامت در انتخابات است که نمونه بارز آن در والیبال خود را نشان داد. اگر هم انتخاباتی عقب افتاد صرفا دو دلیل عمده دارد. یا بررسی استعلام ها از مراجع قانونی طول کشیده است یا تدبیر وزارت ورزش و جوانان بازگشت آرامش و ثبات به فدراسیون مورد نظر بوده تا بدون لطمات احتمالی شرایط انتخابات فراهم گردد.

وی افزود: ثبات مدیریت در فدراسیون ها برای ما مهم است و لذا بزودی روز دوازدهم آذر ماه انتخابات فدراسیون ورزش های رزمی را برگزار می کنیم و ثبت نام ریاست فدراسیون دو و میدانی هم تا چهارم آذر به پایان می رسد. امروز سرپرست فدراسیون تنیس روی میز هم معرفی شد و همچنین ثبت نام از نامزدهای فدراسیون تنیس هم بزودی آغاز خواهد شد.

اسبقیان در پایان گفت: سعی بر این است حتی الامکان از تصمیمات احساسی پرهیز و بر اساس نظر کارشناسی و خرد جمعی تصمیم گیری شود. دوره ریاست فدراسیون های موتور سواری و اتوموبیل رانی، ورزش های دانشگاهی و شطرنج هم تا پایان سال تمام می شود و بلافاصله با تعیین سرپرست مراحل انتخاباتی آن فدراسیون ها را پیگیری می کنیم.

کد خبر 4779824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha