پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۴

سردار اشتری:

کسانی که در صحنه عملیات نبودند، منتقد ناجا هستند

کسانی که در صحنه عملیات نبودند، منتقد ناجا هستند

فرمانده نیروی انتظامی گفت: متأسفانه عده‌ای از افراد که خود در صحنه عملیات حضور نداشته‌اند با زیر سوال بردن اقدامات خوب ناجا امروز منتقد ما هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین اشتری امروز در جلسه قرارگاه رسانه‌ای ناجا با بیان اینکه نیروی انتظامی در حوادث اخیر بسیار خوب عمل کرد، اظهار کرد: متأسفانه عده ای از افراد که خود در صحنه عملیات حضور نداشته اند با زیر سوال بردن اقدامات خوب ناجا امروز منتقد ما هستند و این در حالی است که مقام معظم رهبری این اقدامات خوب را یک پیروزی برای نظام دانسته اند.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه بایستی از تمامی ظرفیت ها به خوبی استفاده کنیم ، اظهار داشت: خبرگزاری ها، صدا و سیما،  نشریات و شبکه های اجتماعی همواره ظرفیت هایی هستند که شما بایستی بتوانید با تولید محتوای مناسب از آنها به خوبی بهره گیری و نقش مقتدرانه پلیس را در نشان دادن شرارت اغتشاشگران و اینکه در صورت عدم حضور پلیس ممکن بود چه اتفاقی رخ دهد، در رسانه ها تشریح کنید.

سردار اشتری تصریح کرد: ناجا در حوادث اخیر خوش درخشید و این مسئله بایستی برای گروه ها و افراد تأثیرگذار تبیین شود.

سردار اشتری با تأکید بر حمایت و ارتقاء روحیه نیروهایی که در صحنه حضور داشته اند گفت: خبر و فیلم افراد اصلی دستگیر شده در اغتشاشات بایستی از طریق رسانه ملی و کلیه رسانه ها پخش شود.

کد خبر 4780264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha