پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۴

استاندار کردستان:

تفکر بسیجی و حرکت جهادی تحریم های اقتصادی دشمن را بی اثر می کند

تفکر بسیجی و حرکت جهادی تحریم های اقتصادی دشمن را بی اثر می کند

سنندج – استاندار کردستان گفت: به واسطه تحریم های اقتصادی دشمن کشور در شرایط سختی قرار گرفته که با تفکر بسیجی مردم و حرکت جهادی مسئولان می توان این تحریم ها را بی اثر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن مرادنیا صبح سه شنبه در تجمع بزرگ بسیجیان شهرستان سنندج که در سالن آزادی این شهر برگزار شد، اظهار داشت: تشکیل بسیج به فرمان امام راحل در روزهای آغازین انقلاب یک اقدام اساسی در راستای صیانت از انقلاب و اهداف آن بود.

وی افزود: بسیج نهادی اجتماعی بوده که متشکل از اقشار مختلف مردم است و با حضور در صحنه های مختلف انقلاب در هر زمان و هر مکانی که لازم بوده توانسته توطئه های دشمنان نظام اسلامی را یکی پس از دیگری خنثی کند.

استاندار کردستان ادامه داد: این نهاد سازمان یافته امروز تفکرات بزرگتری در کنار صیانت از آرمان های والای انقلاب در سر پرورانده و در راستای خدمت رسانی به مناطق محروم اقدامات اساسی انجام داده که نمود آنها در اردوهای جهادی به خوبی نمایان است.

مرادنیا یادآور شد: کردستان نیز به واسطه عقب ماندگی های دوران پیش از انقلاب هنوز هم نتوانسته آنگونه که در شان و جایگان مردم این منطقه است، توسعه یابد که جبران آن نیازمند همان تفکر بسیجی و حرکت جهادی است.

وی بیان کرد: هر مدیر و مسئولی که در هر دستگاهی در حال خدمت رسانی به این مردم است باید تفکر بسیجی و حرکت جهادی را سرلوحه کار خود قرار دهد، تا بتوان به توسعه و پیشرفت این استان کمک کرد.

کد خبر 4781366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha