پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۰۲

رئیس سازمان صمت فارس:

استان فارس از نظر تعداد معادن رتبه چهارم کشور را دارد

استان فارس از نظر تعداد معادن رتبه چهارم کشور را دارد

شیراز- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس، جایگاه این استان را از نظر تعداد معادن در کشور در رتبه چهارم عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا ایزدی سه شنبه در دهمین جلسه شورای معادن استانی به ریاست رحیمی استاندار فارس  با اشاره به اینکه این جلسه به ریاست استاندار فارس در راستای اجرای ماده ۴۳ قانون برنامه ششم  تشکیل شد افزود: ترکیب اعضای این شورا متشکل از معاون امور عمرانی استاندار، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت به عنوان دبیر، مدیران کل منابع طبیعی، محیط زیست، رئیس  سازمان جهاد کشاورزی،  مدیریت زمین شناسی ، یک نفراز اساتید دانشگاه ، یک نفر از قضات دادگستری، فرمانده نیروی انتظامی، رؤسای اتاقهای بازرگانی، تعاون و نظام مهندسی و دو نفر از نمایندگان مجلس استان است.

 رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان فارس با تاکید براینکه شورای معادن ظرفیتی برای توسعه معادن فارس است گفت: شورای معادن استان به صورت ماهانه با کلیه اختیارات استانی در محل استانداری فارس  به ریاست  استاندار فارس و دبیری سازمان صمت برگزار و در خصوص سایر مسایل و مشکلات  معدنی استان اظهار نظر  و راهکارهای قانونی واجرایی را  اتخاذ می کنند.

وی با بیان اینکه شورای معادن زیرساختی مناسب و ظرفیتی مطلوب برای توسعه استان فارس است افزود: بسیاری از مسیرهای رشد و توسعه معادن و صنایع معدنی از طریق این شورا می تواند اتفاق بیفتد که در این شورا  توانستیم طی سال گذشته  تاکنون برخی از مسایل و مشکلات را  مرتفع و توانمندیهای بیشتری را شناسایی کنیم ،  لذا  انتظار مردم نیز همین است که نقش معادن به خوبی ایفا و بهره‌برداری‌های لازم و تأثیر آن در اقتصاد نشان داده شود.

ایزدی اضافه کرد : فارس از نظر تعداد معادن رتبه چهارم،  از نظر  میزان استخراج  رتبه چهارم و از نظر ذخایر معدنی جایگاه هشتم کشور را در اختیار ‌دارد و  از جمله استانهایی است که بالاترین میزان کشف‌های معدنی کشور را به خود اختصاص داده ‌است و در حوزه اشتغال معدنی هم جزو استان‌های برتر کشور ‌محسوب می شود.

ایزدی با بیان اینکه امروزه معدن به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه در کشور به شمار می رود، اظهار داشت: معادن  در استان فارس از اصلی ترین محورهای توسعه است و از جایگاه ممتازی برخورداراست و امیدواریم با کمک فعالان، دست اندرکاران و سرمایه گذاران این بخش بتوانیم اقتصاد استان را نیز با تحرکی پویا تر همراه سازیم که دراین فضای خوب  بخش معدن و فعالین آن حداکثر بهره‌وری را در فعالیت‌های اقتصادی خود داشته باشند.

وی تصریح کرد: در راستای بهبود فضای کسب و کار، تسریع در انجام امور و حمایت و توسعه معادن شورای معادن استان فارس، به عنوان استان‌های پیشرو در تشکیل شورای معادن استانی در کشور است.

رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان فارس تصریح کرد: دهمین جلسه شورای معادن استان با ۱۶ دستور کار  در دو زمینه یکی از طرح های مطالعاتی و توسعه ای معدن استان و دیگری رفع مشکل بهره برداران معادن استان تشکیل شد.

ایزدی با اشاره به اینکه موضوع تشکیل کنسرسیوم فی ما بین بهره برداران معادن آهن استان در دست اقدام است، اظهار داشت: طرح اکتشاف آهن شمال استان فارس، مطالعه دولومیت جنوب استان و مطالعه منابع شن و ماسه جهت جابجایی معادن منطقه دوکوهک شیراز، مطالعه  و پی جویی مواد معدنی شهرستان رستم و ممسنی توسط سازمان ایمیدرو  و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در دست بررسی و انجام مناقصه های مربوطه است.

کد خبر 4781724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha