پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۵۴

در حضور اصحاب رسانه صورت گرفت؛

راستی آزمایی واریز یارانه حمایت معیشتی

راستی آزمایی واریز یارانه حمایت معیشتی

نشست راستی آزمایی پرداخت یارانه حمایتی معیشتی با حضور اصحاب رسانه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز پنجشنبه ۷ آذر ماه با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه، نشست راستی آزمایی پرداخت یارانه حمایت معیشتی به حدود ۱۸ میلیون خانوار را برگزار کرد.

در این نشست شماره  رکوردهایی به صورت تصادفی از سوی اصحاب رسانه اعلام شد و طی تماس با این خانوارها مشخص شد یارانه معیشتی به حساب آنها واریز شده است.

یک سرپرست خانوار با بعد خانوار ۴ نفره تایید کرد که ۱۷۲ هزار تومان را دریافت کرده است.

همچنین سرپرست خانوار دیگری که یک نفر بود ۵۵ هزار تومان دریافت کرده بود.

خانوار یک نفره دیگری نیز در استان خراسان رضوی تایید کرد ۵۵ هزار تومان به حساب وی واریز شده است.

در استان آذربایجان غربی و کرمان نیز دو خانوار ۴ نفره دریافت مبلغ ۱۷۲ هزار تومان را تایید کردند.

همچنین در استان اصفهان، سرپرست خانوار ۴ نفره ای ضمن تایید دریافت حمایت معیشتی اعلام کرد ملک شخصی و خودرو ندارد.

در این نشست حسین میرزایی سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان حمایت معیشتی با اشاره به آخرین آمار معترضان به دریافت حمایت معیشتی گفت: تا امروز پنجشنبه هفتم آذر ماه در مجموع ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار به عدم دریافت یارانه معیشتی اعتراض کردند که حدود ۱۱ درصد از این افراد یا سرپرست خانوار نبودند یا درخواست آنها تکراری بوده است.

میرزایی با تاکید بر اینکه فرصت ثبت اعتراض به مدت ۱۰ روز اعلام شده است، گفت: البته طبق اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعلا محدودیت زمانی برای ثبت اعتراض در نظر گرفته نمی شود.

وی ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بنا به تقسیم کاری که در قالب طرح حمایت معیشتی در نظر گرفته شده است وظیفه شناسایی مشمولان این طرح را بر عهده دارد و متناسب با شاخص های مختلف در آزمون وسع در پایگاه اطلاع رفاه ایرانیان، سرپرستان خانوار اولویت بندی می شوند و از کمترین وسع مالی به ترتیب اولویت بندی شدند و در سه مرحله طی روزهای ۲۷ و ۲۹ آبان ماه و همچنین دوم آذر ماه یارانه حمایت معیشتی را دریافت کردند.

کد خبر 4783325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ناشناس IR ۱۴:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
      1 0
      آیا حساب و گردش 60 میلیون نفر را بررسی کردید که حالا برای بقیه چنین شرطی مطرح می کنید. دو حالت دارد اگر بررسی کردید که بر چه اساسی به حساب مردم سرک کشیدید اگر بررسی نکردید چرا کمک معیشتی را پرداخت کردید
    • ناشناس IR ۱۴:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
      0 0
      قطعا برای حفظ حقوق بیت المال سازمان بازرسی ومجلس محترم شورای اسلامی می بایست به موضوع ورود پیدا کنند تا انشاءا... حق به حق دار بررسد وبرای جلب نظر مردم مجلس وسازمان بازرسی صحت عملکرد را تایید بفرمایند
    • محمد رضا کوپایی IR ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
      0 0
      سلام،من کد ملی رو به سامانه 6369 ارسال کردم اما هنوز بعد از یک هفته کد رهگیری دریافت نکردم. تکلیف چیست؟ لطفا پیگیری کنید افرادی که کد رهگیری دریافت نکرده باشند چیست؟
    • جعفری نیا GB ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
      0 0
      سلام، آیا در این جلسه به این مهمی سوال شد تکلیف افرادی که کد رهگیری دریافت نکرده اند چیست؟