پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۹

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی خرم‌آباد ظرف ۲ سال آینده افتتاح می‌شود

بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی خرم‌آباد ظرف ۲ سال آینده افتتاح می‌شود

خرم‌آباد- معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی خرم‌آباد ظرف دو سال آینده افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مهرزاد صفدری در گفت و گو با رسانه ها با اشاره به پروژه بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی خرم آباد، اظهار داشت: این پروژه در مساحتی به حدود ۵۸ هزار و ۸۰۰ متر مربع در حال احداث است.

وی گفت: قرارداد اجرای این پروژه در سال ۹۵، به میزان ۱۶۷ میلیارد تومان با قرار گاه خاتم منعقد شد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: این پروژه حدود ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

صفدری ادامه داد: این بیمارستان در قالب ۵۰۰ تختخواب احداث می شود و با ایجاد آن مشکل بیماران در شهرستان خرم آباد و استان لرستان رفع خواهد شد.

وی تصریح کرد: اجرای این پروژه در مقطعی از زمان دچار وقفه در اجرا شد که در حال حاضر با توجه به تمهیدات اندیشیده شده از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و فرمانده قرارگاه خاتم اندیشیده شده به آن تهاتر تعلق گرفت و مقرر شده که اعتباری نیز به پروژه تزریق شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: انتظار داریم که این پروژه ظرف دو سال آینده به بهره برداری کامل برسد.

کد خبر 4786360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha