پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۸:۰۳

با رویکرد کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی؛ 

فعالیت ایستگاه های آموزشی روز جهانی داوطلب در منطقه ۱۳ 

فعالیت ایستگاه های آموزشی روز جهانی داوطلب در منطقه ۱۳ 

به مناسبت روز جهانی داوطلب، ایستگاه های آموزشی با رویکرد کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در میادین میوه و تره بار نواحی چهارگانه مستقر می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، صالح زاده معاون خدمات شهری و محیط زیست با بیان اینکه ۵ دسامبر برابر ۱۴ آذرماه از سوی سازمان ملل متحد، روز جهانی داوطلب نامگذاری شده است، گفت : روز جهانی داوطلب فرصتی برای تمامی داوطلبان و سازمان های بهره مند از حضور این افراد ، تا در کنار یکدیگر تلاش ها و فعالیت های بشر دوستانه خود را گرامی بدارند ، ارزش های فعالیت داوطلبانه را با دیگران به اشتراک بگذارند و کار داوطلبانه را در میان افراد جامعه ، سازمان های مردم نهاد ، سازمان های دولتی و بخش خصوصی ترویج کنند. 

وی آگاهی بخشی به شهروندان در زمینه روش های کاهش میزان مصرف کیسه های پلاستیکی، اطلاع رسانی به شهروندان در خصوص مضرات استفاده از کیسه پلاستیکی و ایجاد آلودگی های محیط زیستی و تشویق شهروندان به استفاده از کیسه های پارچه ای از اهداف ویژه برنامه روز جهانی داوطلب برشمرد و افزود: این برنامه با رویکرد ترویج کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در میادین میوه و تره بار آذر نجات، مسیل جاجرود، پیروزی و خیابان نوروزی اجرایی می شود. 

معاون خدمات شهری و محیط زیست اظهار داشت: در این طرح، آموزشگران ضمن توزیع کیسه های پارچه ای، به صورت چهره به چهره، آموزش های لازم را به شهروندان ارائه  می دهند.

کد خبر 4788001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha