پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۲۱

گزارش مهر از فرمانداری تهران؛

روز چهارم ثبت‌نام انتخابات در چهل‌سرا/ناامیدی یک نماینده از«امید»

روز چهارم ثبت‌نام انتخابات در چهل‌سرا/ناامیدی یک نماینده از«امید»

چهارمین روز ثبت نام انتخابات یازدهمین دوره مجلس در سایت فرمانداری تهران واقع در مصلای امام خمینی(ره) در حالی آغاز شد که چهره‌های اصلاح‌طلب ترافیک بیشتری برای نام نویسی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین روز ثبت‌نام از داوطلبین انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از سوی فرمانداری تهران صبح امروز(چهارشنبه) در مجموعه چهل‌سرای مصلای امام خمینی(ره) آغاز شد.

اصلاح‌طلبی که تمایلی به انتشار خبر ثبت‌نامش در انتخابات نداشت

*«ابوالفضل سروش» نماینده مردم تهران در مجلس دهم و عضو فراکسیون امید در ساعات ابتدایی ثبت‌نام به فرمانداری تهران آمد و برای مجلس یازدهم نام‌نویسی کرد.

ابوالفضل سروش

نکته قابل توجه پس از حضور سروش در فرمانداری، عدم تمایل وی برای پاسخ به خبرنگاران بود، او در پاسخ به مهر می‌گوید: «مصاحبه نمی‌کنم و حتی تمایلی برای خبری شدن ثبت‌نام خودم هم ندارم.

حضور مجدد آقاتهرانی در سایت فرمانداری تهران

مرتضی آقا تهرانی

*«مرتضی آقاتهرانی» دبیرکل جبهه پایداری هم که روز گذشته برای ثبت‌نام در انتخابات به فرمانداری آمده بود، امروز هم مجددا به فرمانداری مراجعه کرد. ظاهرا کارت ملی آقاتهرانی قدیمی بوده و باید از ثبت احوال رسید می‌گرفته است.

نماینده اصلاح‌طلب: معلوم نیست لیست امیدی در کار باشد

*«بهروز بنیادی» نماینده کاشمر در مجلس دهم با حضور در مجموعه چهل سرای مصلی امام خمینی (ره) برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرد.

بهروز بنیادی

بنیادی که نماینده اصلاح طلب مجلس است در پاسخ به خبرنگار مهر می‌گوید: «می‌خواهم از تهران ثبت نام کنم تا ببینم چه می‌شود.»

او درباره احتمال قرار گرفتنش در لیست اصلاح‌طلبان تاکید می‌کند: «فعلا ثبت‌نام می‌کنیم تا بعدا تصمیم‌گیری شود. البته هنوز معلوم نیست لیست امیدی در کار باشد»

بنیادی درباره منابع مالی تبلیغات انتخاباتی‌اش هم می‌گوید: «این موضوع یکی از مطالبات مردم است و اگر به مرحله تبلیغات برسم، حتما منابع مالی تبلیغات کمپین خود را اعلام می‌کنم.»

خباز: مجلس دهم پایین‌ترین نمره را در همه ادوار مجلس دارد

*«محمدرضا خباز» استاندار سابق سمنان و خراسان شمالی و نماینده دور هشتم مجلس نیز حضور در سایت فرمانداری تهران در مصلی امام خمینی(ره) حاضر شد و برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرد.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر گفت: «از حوزه انتخابیه تهران برای مجلس ثبت نام می‌کنم.»

محمدرضا خباز

خباز که چهار دوره به نمایندگی از مردم کاشمر در مجلس بوده است در پاسخ به این سوال که آیا در لیست اصلاح‌طلبان قرار خواهید گرفت یا خیر، اظهار کرد: «بنده هنوز مذاکره‌ای با گروه یا فردی برای قرارگیری در لیست نداشته‌ام.»

او درباره شفافیت مالی ستاد انتخاباتی خود، تصریح کرد: «بنده از همان مقطع که در مجلس بودم به دنبال شفافیت بودم. شفافیت مالی بسیار خوب و نیاز کشور است. شفافیت را حتی در بحث آراء نمایندگان نیز باید ببینیم.»

استاندار سابق سمنان و خراسان شمالی در پاسخ به سوالی درباره عملکرد مجلس دهم گفت: «متاسفانه مجلس دهم در طول تمامی ادوار بعد از انقلاب اسلامی عملکرد خوبی نداشته و نمره پایینی می‌گیرد.»

بازدید فرهاد رهبر از سایت فرمانداری تهران

*«فرهاد رهبر» رئیس هیئت نظارت استان در تهران با حضور  در محل ثبت نام داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سایت فرمانداری تهران در مصلی امام خمینی (ره) از فرآیند ثبت‌نام بازدید کرد.

او در جمع خبرنگاران گفت: «خدا قوت، قصد مصاحبه ندارم، خداحافظ.»

ثبت نام یک دیپلمات برای انتخابات

ابوالفضل ظهره وند

*«ابوالفضل ظهره‌وند» سفیر اسبق ایران در ایتالیا و افغانستان با حضور  در محل ثبت‌نام داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سایت فرمانداری تهارن در مصلی امام خمینی (ره) ثبت نام کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره محل فعالیت برای انتخابات گفت: انشالله از تهران ثبت نام می‌کنم تا ببینم چه می‌شود.

دیپلمات اسبق کشورمان در پاسخ به سوالی در زمینه احتمال قرارگیری در لیست‌های انتخاباتی افزود: هنوز در حال صحبت بوده و تصمیم قطعی نگرفته ام. از همه طیف‌ها و احزاب تماس‌هایی داشته‌ام ولی به جمع‌بندی نرسیده‌ایم.

ثبت نام دبیر انجمن وارد کنندگان خودروی ایران برای انتخابات مجلس

*«مهدی دادفر» دبیر انجمن وارد کنندگان خودروی ایران با حضور در سایت فرمانداری تهران برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرد.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر گفت: بنده از حوزه تهران برای نمایندگی در مجلس ثبت نام می‌کنم و اگر توفیق شود در همین حوزه نیز وارد کارزار انتخاباتی می‌شوم.

رئیس انجمن واردکنندگان خودرو در پاسخ به این سوالی درخصوص مذاکره برای قرارگرفتن در لیست‌های انتخاباتی افزود: در حال گفتگو با افرادی هستیم که چهره ضدفساد داشته و عقبه مقابله با فساد داشته باشند.

دادفر با اشاره به اهمیت شفافیت در مبارزات انتخاباتی تصریح کرد: انقلاب ما یک انقلاب مردمی بوده و آنچه امروز مردم را آزار می‌دهد، فساد مالی و تخلفات کسانی است که به بیت‌المال دسترسی داشته یا دارند.

وی ادامه داد: باید تکلیف بسیاری از طرح‌ها، قوانین و آیین‌نامه‌ها مشخص شود و پذیرفتنی نیست که طرح‌هایی چون لایحه شفافیت و حمایت از افشاکنندگان مسکوت مانده‌اند.

دبیر انجمن وارد کنندگان خودروی ایران خاطرنشان کرد: مفهوم ندارد که ما از مردم بخواهیم در انتخابات شرکت کنند و درنهایت آرای خود را از آنها پنهان نگه داریم.

ثبت نام نماینده ادوار مجلس

عزت‌الله اکبری تالارپشتی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی بعدازظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در سایت دو فرمانداری تهران واقع در مصلی تهران برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درمورد اینکه برای کدام حوزه انتخابیه ثبت نام می‌کند، گفت: بنده برای حوزه انتخابیه تهران ثبت نام می‌کنم و ان‌شالله برای تهران فعالیت می‌کنم.

نماینده حوزه انتخابیه قائم شهر در دوره پنجم و هشتم مجلس درباره اینکه آیا در لیستی قرار خواهد گرفت یا خیر، افزود: در تلاش هستم تا لیستی که مقبولیت مردمی دارد، نام ما را در خود جای دهد. علاقه و تلاش دارم در لیست اصولگرایان باشم.

اکبری درباره عملکرد مجلس دهم، تصریح کرد: مجلس فعلی اقداماتی را انجام داده که بعضاً مثبت بوده ولی باید در کل بگویم که عملکرد آن در بخش سیاست خارجی، اقتصادی و سیاسی ضعیف بوده است.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر درباره شفافیت مالی ستادهای انتخاباتی نیز بیان کرد: باید بگویم که شفافیت یک از لازمه‌های انتخابات است، چه در بحث مالی ستادهای انتخاباتی و چه در بحث رای نمایندگان در خود مجلس. این موضوع که نماینده‌ای به‌عنوان منتخب ملت رای خود را پنهان کند، پذیرفتنی نیست. بر طبق قانون جلسات مجلس باید از رادیو پخش شود و این نشان دهنده لزوم شفافیت است. اگر گاهی نیز به فراخور شرایط جلساتی غیرعلنی و یا در کمیسیون برگزار می‌شود، موضوعی جداگانه است ولی در کل مشروح جلسات و رای نمایندگان باید شفاف باشپگد. 

اکبری در پاسخ به سئوالی دیگر در مورد تراز مجلس آینده گفت: مجلس باید محلی برای تفکر و حل کردن مشکلات باشد. افرادی که تجربه و دانش دارند باید در این شرایط به مجلس راه پیدا کنند تا بتوانند گره از مشکلات کشور باز کنند.

ثبت نام محمدصادق کوشکی

همچنین «محمدصادق کوشکی» عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و فعال سیاسی اصواگرزا بعدازظهر امروز(چهارشنبه) با حضور  در محل ثبت نام داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سایت دو فرمانداری در مصلی امام خمینی (ره) ثبت نام کرد.

کوشکی درباره عملکرد مجلس دهم تاکید کرد: مجلس فعلی را شاید بتوان گفت که ضعیف‌ترین مجالس تاریخ جمهوری اسلامی و به مراتب بدتر از مجلس ششم است. مجلس ششم می‌دانست که چه می‌خواهد انجام دهد و در آن قدرتمند ظاهر می‌شد؛ ولی مجلس کنونی بسیار ضعیف است.
وی ادامه داد: درست بود که مجلس ششم مسیر باطلی را می‌رفت؛ ولی در آن قوی بود و این در حالی است که مجلس دهم در هدف غلط خود ضعیف است. مجلسی که چهره شاخص آن پروانه سلحشوری می‌شود، همین کافی است که چه قضاوتی درباره آن بکنیم.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر درباره شفافیت مالی نمایندگان، اظهار داشت: در این زمینه رسانه‌ها باید به رسالت خود عمل کنند و هر فرد، جریان و لیستی را که در بستر انتخابات ورود کرده را مجبور به شفاف سازی مالی کنند. نباید منتظر ماند تا نامزدها یا لیست‌ها اسناد مالی خود را اعلام کنند و رسانه‌ها باید در این زمینه ورود پیدا کرده تا نامزدها مجبور شوند لیست شفافیت مالی ستادهای تبلیغاتی خود را اعلام کنند.

کوشکی درباره شفاف بودن آرای نمایندگان نیز اظهار داشت: این امری بدیهی است که آرای نمایندگان باید شفاف باشد. کسانی که مخالف شفافیت هستند، معنی واقعی پارلمان را نفهمیده‌اند. شهروندان باید بدانند که وکلایشان در مجلس چه می‌کنند. نماینده برای موکل خود کار می‌کند و این عجیب است که یک نماینده مجلس بخواهد رای خود را از مردم پنهان کند. نمایندگان از سوی مردم استخدام می‌شوند و باید به آنها گزارش دهند.

ثبت نام داریوش قنبری

داریوش قنبری

«داریوش قنبری» نماینده ادوار مجلس و فعال سیاسی اصلاح طلب عصر امروز(چهارشنبه) با حضور در محل ثبت نام داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سایت دو فرمانداری در مصلی امام خمینی (ره) ثبت نام کرد.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر درباره مذاکره برای قرارگیری در لیست انتخاباتی گفت: بنده برای این دوره مجلس از تهران نامزد می‌شوم و قطعا اگر در لیست انتخاباتی اصلاح طلبان قرار نگیرم، انصراف می‌دهم.

نماینده اسبق ایلام در مجلس در پاسخ به سوالی در زمینه وضعیت لیست اصلاح طلبان برای مجلس اظهار داشت: در قالب شورای عالی سیاستگذاری که از گذشته فعالیت‌هایی داشته، بحث وحدت و انسجام درونی اصلاح طلبان حول این محور شکل خواهد گرفت و تصمیماتی که این شورا بگیرد، برای کاندیداها تعیین کننده است. افرادی که با عنوان و برند اصلاح طلبان می‌آیند باید تصمیماتی که توسط این شورا گرفته می‌شود را پذیرفته و اجرا کنند تا بتوانیم موفقیت‌هایی را در این انتخابات داشته باشیم.

 ثبت نام ۳۴۲ نفر در فرمانداری تهران

نظام ملکشاهی دبیر اجرایی هیئت اجرایی استان تهران شامگاه امروز(چهارشنبه) در جمع خبرنگاران، گفت: روز جاری ۳۴۲ نفر برای انتخابات ثبت نام کرده‌اند که 16 درصد زن و 84 درصد مرد بوده‌اند. در کل چهار روز ۲۵درصد زن و ۷۵ درصد مرد هستند.

وی ادامه داد: بخش هییت های اجرایی برای اقلیت های مذهبی تشکیل شد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری تهران اظهار داشت: در مجموع چهار روز ۱۱۰۰ نفر از حوزه انتخابیه تهران برای انتخابات مجلس ثبت نام کرده‌اند. پیرترین فرد در این چهار روز ۷۳ سال وجوان‌ترین فرد ۳۰ سال داشت.

ملکشاهی تصریح کرد: از افراد ثبت نام کننده امروز ۵۷ نفر دارای مدرک دکتری، ۲۳۹ نفر مدرک کارشناسی ارشد، ۱۸ نفر حوزوی و ۱۱ نفر کارشناسی داشتند.

وی افزود: هیئت های اجرایی اقلیت های مذهبی روز جاری تشکیل شد.

معاون سیاسی فرماندار تهران درباره مشکلات در روند ثبت نام گفت: از همان روز اول ثبت نام بحث مدارک تحصیلی است که برخی افراد اصل مدرک را همراه ندارند. ما از دوستان می‌خواهیم که اگر اصل مدرک را ندارند، تاییدیه با خود بیاورند.

ملکشاهی با اشاره به کارت ملی قدیمی افزود: با هماهنگی دفاتر پیشخوان افرادی که هنوز کارت ملی جدید نگرفته اند، می‌توانند به این دفاتر مراجعه کرده و برگه تاییدیه بگیرند.

کد خبر 4788484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha