پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۱:۱۷

تحقیقات "علوم پزشکی اسلامی" در کویت بررسی می شوند

مؤسسه پیشرفت علمی کویت از برگزاری مسابقه علوم پزشکی اسلامی در سال 2007 خبر داد و اعلام کرد: هدف از برگزاری این مسابقه تشویق بر تحقیقات علمی در زمینه دستاوردهای تمدن اسلامی در زمینه پزشکی و شاخه های آن است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، مؤسسه پیشرفت علمی کویت از تخصیص جوایز سازمان اسلامی علوم پزشکی در سال 2007 خبر داد و اعلام کرد: این جوایز به کسانی که در زمینه فقه پزشکی و تحقیق در میراث بر اساس اصول فن، تحقیق کرده اند، اهدا می شود.

هدف از برگزاری این مسابقه تشویق بر تحقیقات علمی در زمینه دستاوردهای تمدن اسلامی در زمینه پزشکی و شاخه های آن است.

تطبیق میراث دینی بر اساس تجارب علمی عصر حاضر و بررسی دیدگاههای احکام اسلامی درباره فرد و اجتماع و اخلاق پزشکی از موضوعات این مسابقه به شمار می رود.

این مسابقه هر سال برگزار می شود و مؤسسه پیشرفت علمی کویت این جایزه را به کسانی که در زمینه علوم پزشکی اسلامی بر اساس شیوه های علمی تحقیق و بررسی کرده اند، اعطا می کند. 

نتایج تحقیقات طی برگزاری همایش پزشکی اسلامی از سوی سازمان اسلامی علوم پزشکی به محققان برگزیده اعطا می شود.

 

کد خبر 478879

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha