پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ آذر ۱۳۹۸، ۲۱:۱۸

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس فارس خبرداد

میزبانی استان فارس از چهارمین جشنواره ملی فانوس

میزبانی استان فارس از چهارمین جشنواره ملی فانوس

شیراز- مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس از میزبانی استان فارس از چهارمین جشنواره ملی فانوس در سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ  سعید کوشکی جهرمی شامگاه شنبه در جلسه برنامه ریزی و هماهنگی برگزاری چهارمین جشنواره ملی فانوس که با حضور مدیرکل صداوسیمای مرکز فارس و جمعی از مدیران و نمایندگان ادارات و سازمان ها در صداوسیمای  فارس برگزار شد با بیان اینکه پیشینه فرهنگی و جهادی استان فارس باید باهم تلفیق و ترکیب شود تا دستاوردهای حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نمایان شود اظهار داشت: به همین منظور استان فارس در سال آینده میزبان چهارمین جشنواره ملی فانوس می باشد که شامل فعالیت های فرهنگی و هنری حوزه دفاع مقدس است.
وی تصریح کرد: پیشینه جهادی استان فارس شامل ۱۵ هزار شهید و ۲۷۰ هزار رزمنده و یگانهای مختلف رزمی است که اگر پیشینه فرهنگی استان و شهر شیراز که شامل پایتختی فرهنگی و ادبی است که اگر این دو پیشنه را در کنار هم قرار دهیم می‌توانیم دستاوردهای ارزشمندی را داشته باشیم که در حوزه باید دستگاه های متولی تلاش کنند.
کوشکی افزود: دفاع مقدس و مجموعه های مرتبط با آن، یک مجموعه شاخصی است که تمامی فعالیت‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی می تواند حول این محور حرکت کنند و قرار بگیرند که این خود یک دستاورد ارزشمند دوران دفاع مقدس است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با اشاره به اینکه در سومین دوره جشنواره ملی فانوس استان فارس موفق به کسب عنوان دوم این جشنواره شد گفت: در نظر داریم با همکاری دستگاه های مختلف فرهنگی و هنری استان بتوانیم چهارمین دوره این جشنواره ملی را به نحو احسن و متفاوت‌تر از گذشته برگزار کنیم چرا که استان فارس دارای ظرفیت‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف هنری است.
وی بیان کرد: فراخوان این جشنواره از هم اکنون شروع شده که علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در بخش‌های مختلف از جمله هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی و سنتی، موسیقی و سرود، رادیو، تحقیق و پژوهش و بخش آزاد تا ۲۸ اسفند سال جاری به دبیرخانه این جشنواره که در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مسقر است ارسال کنند.
کد خبر 4791449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha