پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۵۷

با اشاره به بلیت فروشی؛

کریمی: از سیستم داربست و گونی به گیت الکترونیکی رسیده‌ایم

کریمی: از سیستم داربست و گونی به گیت الکترونیکی رسیده‌ایم

مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: هر زمان پرسپولیس و استقلال آمادگی داشته باشند مسئولیت بلیت فروشی را به آنها واگذار می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، حسن کریمی گفت: با درایت سلطانی فر و همراهی شورای تامین و مجموعه فوتبال کشور از سیستم سنتی داربست و گونی کشیدن در زمان برگزاری مسابقه رسیده ایم به وضعیت مدرن گیت و بلیت فروشی الکترونیکی مسابقات فوتبال و در کنار رعایت شان تماشاگران اکنون سلامت کاملی را هم در این روند شاهد هستیم.

کریمی افزود: وضعیت عجیبی را تحویل گرفتیم همیشه چند هزار نفر بلیت به دست پشت در استادیوم بودند در حالیکه ظرفیت ورزشگاه کامل شده بود! و امروز به مردم اطمینان می دهم واقعا یک بلیت مازاد بر سهمیه فروخته نمی شود و یک نفر هم بدون بلیت وارد استادیوم نمی شود.

مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: در سیستم جدید تماشاگر به راحتی می تواند تمام بلیت فصل مربوط به تیم مورد علاقه خود را یک جا خریداری کند. به تعداد صندلی تماشاگر وارد استادیوم می شود و بلیت فروشی کاملا استاندارد است و ضوابط و مقررات کاملا رعایت می شود.

وی در مورد امنیت شبکه و سیستم بلیت فروشی مسابقات فوتبال گفت: از طراحی و ساخت گیت تا نرم افزار و نگهداری و امنیت سیستم و شبکه تماما توسط متخصصان شرکت توسعه و مهندسان جوان انجام می شود. خوشبختانه تا این زمان مشکلی نداشته ایم و هک و حمله موثر شبکه ای به ساختار ما وارد نشده است.

حسن کریمی درباره ادامه روند بلیت فروشی الکترونیک توسط شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: خوشبختانه آقای وزیر از عملکرد ما راضی بوده اند و  شورای تامین و حراست وزارتخانه هم تاکید دارند این مسیر همچنان توسط شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی ادامه پیدا کند ولی هر زمان استقلال و پرسپولیس آمادگی داشته باشند حاضریم مسئولیت بلیت فروشی را به آنها با رعایت ضوابط و مقررات واگذار کنیم.

کد خبر 4791915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha