پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۳۶

با پاکسازی مناطق آلوده؛

۲۶ نفر از اراذل و اوباش در کاشان دستگیر شدند

 ۲۶ نفر از اراذل و اوباش در کاشان دستگیر شدند

کاشان - سرپرست فرماندهی انتظامی کاشان گفت: با اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده کاشان ۲۶ نفر از اراذل و اوباش دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار علی قربانی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نیروی انتظامی تمام تلاش خود را برای تامین آسایش و امنیت شهروندان کاشانی انجام می دهد، اظهار داشت: هر گونه عمل یا رفتاری که منجر به ناامنی در سطح شهر کاشان شود با آن برخورد جدی می شود.

وی با اشاره به اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده در کاشان ابراز داشت: طی این عملیات ۲۶ نفر از اراذل و اوباش دستگیر و با بازرسی از مخفیگاه آنها دو قبضه سلاح غیرمجاز ، ۴۰ قبضه قمه و سلاح سرد، یک کیلوگرم ماده مخدر گل و همچنین ۱۵۰ گرم تریاک کشف و ضبط شد.

سرپرست فرماندهی نیروی انتظامی کاشان همچنین از توقیف هشت دستگاه وسیله نقلیه از مخفیگاه اراذل و اوباش خبر داد و تصریح کرد: این وسائل روانه پارکینگ شد.

کشف ۷۶کیلوگرم تریاک از یک کامیونت

وی همچنین از کشف ۷۶ کیلوگرم تریاک خبر داد و خاطرنشان کرد: این حجم از تریاک از یک کامیونت که به مقصد کرج در حال حرکت بود کشف شد.

سرهنگ قربانی با اشاره به دستگیری یک نفر در این عملیات اذعان داشت: نیروی انتظامی کاشان از تمام ظرفیت خود برای مبارزه با سوداگران مرگ استفاده می کند.

رصد فضای مجازی کاشان توسط پلیس فتا در ایام انتخابات

وی همچنین با اشاره به فرارسیدن ایام انتخابات بیان داشت: پلیس فتای کاشان به دقت فضای مجازی شهرستان را رصد و در صورت مشاهده هر گونه مطلب خلاف واقع آن را پیگیری می کند.

سرپرست فرماندهی نیروی انتظامی کاشان افزود: از تمام کاندیداهای انتخابات و هواداران آن ها انتظار داریم ضمن دعوت مردم برای حضور پرشکوه در انتخابات قوانین انتخاباتی را رعایت کنند.

کد خبر 4795291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha