پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ آذر ۱۳۹۸، ۲:۰۳

اردوغان: برای ارائه هرگونه پشتیبانی نظامی به لیبی آمادگی داریم

اردوغان: برای ارائه هرگونه پشتیبانی نظامی به لیبی آمادگی داریم

رئیس جمهور ترکیه از آمادگی کامل این کشور برای ارائه هرگونه پشتیبانی نظامی به دولت وفاق ملی لیبی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «رجب طیب اردوغان» روز یکشنبه پس از امضای یک توافقنامه امنیتی میان ترکیه و دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد که آنکارا آماده است تا هرگونه پشتیبانی نظامی موردنیاز لیبی را به این کشور ارائه کند.

وی در گفتگو با شبکه تلویزیونی اِی هابر گفت: «ما از حقوق لیبی و ترکیه در شرق دریای مدیترانه حراست خواهیم کرد. ما بیش از همیشه آماده ارائه پشتیبانی لازم به لیبی هستیم».

رئیس جمهور ترکیه همچنین پس از دیدار با «فائز السراج» نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی در استانبول گفته بود که «خلیفه حفتر» که نیروهای مستقر در شرق لیبی را رهبری می کند، «یک رهبر قانونی نیست... بلکه نمایانگر یک ساختار غیرقانونی است».

گفتنی است که «مولود چاوش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه نیز روز یکشنبه در اظهاراتی با اشاره به انعقاد توافقنامه های نظامی و امنیتی میان ترکیه و لیبی در زمانهای گذشته، از امضای دو توافقنامه جدید با این کشور خبر داد: یک توافقنامه برای تعیین محدوده فعالیت دریایی دو کشور و یک توافقنامه برای بروزرسانی توافقنامه همکاری امنیتی و نظامی میان دو کشور که پیشتر امضا شده بود.

مولود چاوش اوغلو در ادامه افزود: «توافقنامه نخست در مجلس ترکیه تصویب، توسط رئیس‌جمهوری (رجب طیب اردوغان) امضاء و در سازمان ملل ثبت شده است. اعزام نیروی نظامی به لیبی بحث دیگری است و بنا به گفته رئیس‌جمهور ترکیه، اگر درخواست شود آن را بررسی خواهیم کرد».

کد خبر 4798848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha