به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی در گفت و گو با رسانه ها از برگزاری بیست و یکمین نشست تخصصی بسته بندی و راهکارهای تجاری سازی صنایع دستی طی نیمه دی ماه امسال در استان لرستان خبر داد.
وی، عنوان کرد: این نشست تخصصی با هدف ترویج استفاده از بسته بندی در محصولات صنایع دستی به منظور توسعه بازارهای داخلی و خارجی و تقویت زیرساخت برندسازی و صادرات محصول با حضور کارشناسان صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان با بیان اینکه این نشست ۱۵ دی ماه در شهر بروجرد برگزار می شود، افزود: در بحث تجارت، مشتری ها و تقاضای بازار تعیین کننده هستند و مشتری به سمت محصولی می رود که بسته بندی داشته باشد.
قاسمی، اظهار داشت: تاثیر بسته بندی در فروش محصولات می تواند دریچه ورود به یک اثر باشد و به لحاظ حجم اطلاعاتی که می تواند به روی بسته بندی قرار گیرد و به فروش خوب آن کمک فراوانی می کند.
نظر شما